Υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΝΙΚΗ» η Δεσπ. Βολονάκη

Υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΝΙΚΗ» η Δεσπ. Βολονάκη

Υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΝΙΚΗ» η Δεσπ. Βολονάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1003 ΦΟΡΕΣ

Η κα Δέσποινα Βολονάκη, θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα “ΝΙΚΗ”. Η κα Βολονάκη, όπως επισημαίνει στη «Ροδιακή»:

«Γεννήθηκα και ζώ στη Ρόδο, είμαι εκπαιδευτικός και μουσικός, προέρχομαι από οικογένεια εκπαιδευτικών. Μητέρα μου είναι η Μαρία Μπαϊράμη, φιλόλογος και πατέρας μου ο Νικόλαος Βολονάκης μαθηματικός.

Είναι τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΝΙΚΗ”. Οι καιροί είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για την πατρίδα μας και παγκόσμια. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ως χώρα αρκετά σοβαρά προβλήματα, με το δημογραφικό να είναι ένα από τα μεγαλύτερα.

Παράλληλα η καθημερινότητα του Έλληνα είναι πολύ δύσκολη και υπάρχει διάχυτη μία απογοήτευση στον κόσμο, που βάλλεται καθημερινά από παντού: ακρίβεια, δυσκολία επιβίωσης, ανεργία, εγκληματικότητα, έξαρση βίας μεταξύ των παιδιών, φανερή έλλειψη εμπιστοσύνης του κόσμου στη δικαιοσύνη και τους θεσμούς με αποκορύφωμα το θλιβερό παράδειγμα των Τεμπών, όπου Έλληνες πολίτες καταφεύγουν στα όργανα της Ευρωπαϊκή Ένωσης για να δικαιωθούν. Είναι πλέον φανερό, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι ηθικό, θεσμικό και πολιτικό και από εκεί απορρέουν όλα τα άλλα.

Η “ΝΙΚΗ” ως κίνημα είναι μία ολοκαίνουργια, καθαρή φωνή, ένα φωτεινό παράδειγμα ήθους μέσα στην πολιτική, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον Έλληνα πολίτη εθνικά και πανευρωπαϊκά σε όλους τους τομείς, με αξιόλογα στελέχη, σοβαρές προτάσεις, πάντα με κριτήριο το συμφέρον της πατρίδας, τον σεβασμό στον άνθρωπο, στην ιστορία μας και τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας.

Οι προσεχείς Ευρωεκλογές είναι εκλογές ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας, διότι στο Ευρωκοινοβούλιο παίρνονται αποφάσεις που αφορούν τη χώρα μας, σε όλους τους τομείς οικονομία, μεταναστευτικό, ενέργεια, περιβάλλον, χαράσσονται πολιτικές και διαμορφώνονται συνασπισμοί και συνεργασίες κρατών που μπορούν να αποβούν προς όφελός μας, αν τις διαχειριστούμε σωστά.

Σας καλούμε λοιπόν να εμπιστευτείτε τη “ΝΙΚΗ” και προσωπικά ζητώ τη στήριξή σας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, για μία Ευρώπη ειρηνική, δημοκρατική, ανθρώπινη και για μια Ελλάδα όπως μας αξίζει».

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου