Τη Δευτέρα στον ανακριτή 32χρονος που παρέλαβε δέμα με 4,6 κιλά χασίς

Τη Δευτέρα στον ανακριτή 32χρονος που παρέλαβε δέμα με 4,6 κιλά χασίς

Τη Δευτέρα στον ανακριτή 32χρονος που παρέλαβε δέμα με 4,6 κιλά χασίς

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 701 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Δευτέρα θα περάσει την πόρτα του ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί ο 32χρονος που συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε από μεταφορική εταιρεία, μπόιλερ θερμοσίφωνα που περιείχε 4,6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του, κ.κ. Μάριο Μαραβέλια και Σοφία Μαραβέλια, προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στην ανάκριση από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία έως τις 15 Απριλίου, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
Η σύλληψή του 32χρονου έγινε προχθές (Πέμπτη 11 Απριλίου 2024) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, και σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο τακτικών-στοχευμένων ελέγχων από κλιμάκιο αστυνομικών, προχθές το απόγευμα, ο 32χρονος μετέβη με δίκυκλο μοτοποδήλατο σε μεταφορική εταιρεία και παρέλαβε δέμα (ηλεκτρικό μπόιλερ) μέσα στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 4 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, κατά την οποία βρέθηκαν:
• Κάνναβη (αναμεμειγμένη με καπνό) βάρους 42 γραμμαρίων
• Ζυγαριά ακριβείας
• Πτυσσόμενο μεταλλικό στιλέτο, τύπου πεταλούδα, με λάμα 10 εκατοστών

Οι ναρκωτικές ουσίες, τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε, κατασχέθηκαν, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών