Για διακεκριμένες κλοπές κατηγορείται ένας 21χρονος

Για διακεκριμένες κλοπές  κατηγορείται ένας 21χρονος

Για διακεκριμένες κλοπές κατηγορείται ένας 21χρονος

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 884 ΦΟΡΕΣ

Για διακεκριμένες κλοπές, τις οποίες φέρεται να διέπραξε μαζί με άλλα δύο άτομα, κατηγορείται 21χρονος που θα απολογηθεί την προσεχή εβδομάδα στον ανακριτή Ρόδου.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και αφορά τρεις περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις αρχές του τρέχοντος έτους στην πόλη της Ρόδου. Μάλιστα, είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας 20χρονος ως εμπλεκόμενος και ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε τις κλοπές μαζί με έναν ακόμη 20χρονο και τον 21χρονο.

Πιο αναλυτικά, ο 20χρονος συνελήφθη στις 17 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Αστυνομία, ο συλληφθείς κατηγορείται, ότι το χρονικό διάστημα από τις 13 έως τις 14 Ιανουαρίου 2024 διέρρηξε επιχείρηση στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, αλλά και από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο αφαίρεσε άλλα 50 ευρώ. Ο 20χρονος φέρεται, ότι παράλληλα μπήκε από ανασφάλιστο σε δεύτερο κατάστημα με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι από εκεί.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που έγινε, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι, τις κλοπές τις διέπραξε μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του, οι οποίοι και συμπεριλήφθησαν στη δικογραφία.

Ο 20χρονος που είχε συλληφθεί, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του, παραπέμφθηκε στην ανάκριση και μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης για την υπόθεση έχει κληθεί να απολογηθεί και ο 21χρονος, ο οποίος θα προσαχθεί ενώπιον του ανακριτή Ρόδου για τον σκοπό αυτό, στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, κ. Άκη Δημητριάδη.

Πάντως ο 21χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται ενώ αναλυτικά θα δώσει εξηγήσεις κατά την απολογία του.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών