Πλήρωσε τα λάθη του σήμερα ο Κολοσσός H Hotels Collection στην Πάτρα

Πλήρωσε τα λάθη του σήμερα ο Κολοσσός H Hotels Collection στην Πάτρα

Πλήρωσε τα λάθη του σήμερα ο Κολοσσός H Hotels Collection στην Πάτρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 745 ΦΟΡΕΣ

Παλεύοντας ουσιαστικά μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Κολοσσός H Hotels Collection δεν μπόρεσε σήμερα να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απέναντι στον Προμηθέα στο άδειο «Δημήτρης Τόφαλος» για την 3η αγωνιστική του Top 6 στη Stoiximan Basket League. Επηρεασμένοι οι «θαλασσί» από τις απουσίες του Τάιλερ Πόλεϊ αλλά και του Σωτήρη Μπιλλή, πλήρωσαν περισσότερο τα αβίαστα λάθη και τα φάουλ τους σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και ηττήθηκαν 96-73, έχοντας στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Άρη και πάλι εκτός έδρας.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

Ενθουσιώδες ξεκίνημα του Κολοσσού H Hotels Collection για ένα τρίλεπτο στην πρώτη περίοδο, όμως στη συνέχεια ο Προμηθέας «χτύπησε» από τα τρίποντα και με καλύτερα ποσοστά και στα ριμπάουντ, κατάφερε να πάρει μια καλή διαφορά.

Τα λάθη του Κολοσσού H Hotels Collection και τα χαμηλά του ποσοστά στα σουτ, σε συνδυασμό με τις πολλές βοήθειες από τον πάγκο για τον Προμηθέα, είχαν ως αποτέλεσμα να πάρουν οι Πατρινοί μια διαφορά έως και δεκαοκτώ πόντων (46-24) στα 3.15’’ για το τέλος του ημιχρόνου. Από κει και πέρα, οι «θαλασσί» όσο και να το πάλεψαν, δεν βρήκαν λύσεις με αποτέλεσμα να μείνουν πολύ πίσω.

Ο Κολοσσός H Hotels Collection έκανε την αντεπίθεσή του στην τρίτη περίοδο, πετυχαίνοντας 29 πόντους και 20 οι γηπεδούχοι, ενώ έφτασε στο σημείο μετά κι από έναν… διαγωνισμό τριπόντων, να μειώσει τη διαφορά στους δύο (64-62) στο 1.20’’. Έμενε μια περίοδος, λοιπόν, για ν’ αποδείξει ότι μπορούσε και την ανατροπή…

Στο τέλος πια, η ομάδα του Κούρο Σεγούρα, χωρίς καθαρό μυαλό και με αβίαστα φάουλ, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους και να… εκτοξεύσουν τη διαφορά κυρίως με μακρινά σουτ, φτάνοντας πια στο τελικό 96-73.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 48-33, 68-62, 96-73

Διαιτησία: Αγραφιώτης, Τσώνος, Σκαλτσής

Προμηθέας (Παπαθεοδώρου): Μπαζίνα 8 (2), Χάμιλτον 24 (6), Χρυσικόπουλος 2, Ετσενίκε 11, Χέιλ 12 (3), Ρέινολντς 2, Κάουαν 16 (1), Πλώτας 14 (4), Πάπας 2, Λάγιος, Στέφενς 5.

Κολοσσός H Hotels Collection (Σεγούρα): Ουτόμι 12 (2), Κολοβέρος, Μπραΐκοβιτς 18, Καμαριανός 6, Περάντες 13 (2), Γκάουντλοκ 6, Παπαγιάννης, Πετρόπουλος 9 (3), Χατζηνικόλας, Παπαδάκης 9 (2).

ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης