Στη Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός H Hotels Collection για το γόητρο…

Στη Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός H Hotels Collection για το γόητρο…

Στη Θεσσαλονίκη ο Κολοσσός H Hotels Collection για το γόητρο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 870 ΦΟΡΕΣ

Για μια καλή εμφάνιση, μετά και την ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα, πάει ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Αλεξάνδρειο, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη midea το ερχόμενο Σάββατο (17.15) για την 4η αγωνιστική του Top 6 στη Stoiximan Basket League.

Δεδομένου του ότι θα έχει απέναντί της τον Ολυμπιακό στην Καλλιθέα την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα από το νησί μας θα επιδιώξει να πάρει μια νίκη γοήτρου, φυσικά, σ’ αυτή τη β’ φάση.

Μέσα στην εβδομάδα θα διαπιστωθεί εάν είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν ο Τάιλερ Πόλεϊ και ο Σωτήρης Μπιλλής που, εξαιτίας του τραυματισμού τους, δεν ήταν παρόντες στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα της συνέχειας στη Stoiximan Basket League:
TOP-6 (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΠΕΜΠΤΗ (18/04):
Σ.Ε.Φ. (20:15): Ολυμπιακός- Προμηθέας Πάτρας (ΕΡΤ3)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (19/04):
Ο.Α.Κ.Α. (20:15): Παναθηναϊκός- Περιστέρι (ΕΡΤ3)

ΣΑΒΒΑΤΟ (20/04):
Αλεξάνδρειο (17:15): Άρης- Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ3)

PLAY-OUT (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΚΥΡΙΑΚΗ (21/04):
Ο.Κ.Α.Λ. (17:15): Α.Ε.Κ.- Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ3)
«Γ. Μπουρούσης» (20:15): Καρδίτσα- Απόλλων Πάτρας (ΕΡΤ3)

ΔΕΥΤΕΡΑ (22/04):
Λαύριο (20:15): Γ.Σ. Λαυρίου- Μαρούσι (ΕΡΤ3)

Κορυφαίος ο Λούκα Μπραΐκοβιτς στην Πάτρα
Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς ήταν, βάσει του ranking, ο κορυφαίος του αγώνα με τον Προμηθέα, έχοντας 26 στον συντελεστή αξιολόγησης. Ο σέντερ του Κολοσσού H Hotels Collection μέσα από αυτό το παιχνίδι «σκαρφάλωσε» σε τρεις ιστορικές λίστες των «θαλασσί» στη Basket League…

Μπήκε στη 10άδα των εύστοχων διπόντων αφού έχοντας 5/9, έφτασε τα 134 και ξεπέρασε τον Τζουβόντε Ρέντικ που είχε 129 στη σεζόν 2016-17 και τον Ντανίλο Πίνοκ που είχε 132 στη σεζόν 2007-08. Μπήκε στη 10άδα και των επιθετικών ριμπάουντ με τα έξι που μάζεψε.

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Έφτασε τα 70 και ανέβηκε στην 7η θέση της σχετικής λίστας των «θαλασσί» αφού άφησε πίσω του κατά σειρά, τους Ρούμπιν Μπόικιν (65), Δημήτρη Μαυροειδή (66), Τζουβόντε Ρέντικ (66), Κιθ Ράιτ (68) και Γιώργο Τσιάκο (68).

Παράλληλα, με τη μοναδική τάπα του ο Αυστριακός έφτασε τις 25 και ανέβηκε μία θέση στη συγκεκριμένη λίστα του Κολοσσού. Είναι πλέον 8ος αφού ξεπέρασε τον Ουίλ Ντέιβις που είχε 24 μπλοκ στη σεζόν 2015-16.

Ακόμη για τον Κολοσσό…
*Ο Ανδρέας Πετρόπουλος έμεινε στο παρκέ περισσότερο από κάθε άλλο από τα 20 προηγούμενα παιχνίδια του στη φετινή Basket League (28:03) και μέσα από αυτήν την εμφάνιση έφτασε σε ένα ρεκόρ καριέρας. Ο 30χρονος γκαρντ μάζεψε επτά ριμπάουντ βελτιώνοντας κατά ένα την κορυφαία επίδοσή του, αφού είχε έξι ριμπάουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Πριν τη φετινή σεζόν, ρεκόρ καριέρας ήταν τα πέντε ριμπάουντ στα οποία έφτασε μία φορά με τον Ιωνικό στη σεζόν 2020-21 και δύο με την ΑΕΚ στη σεζόν 2021-22.

*Ο Άντριου Γκάουντλοκ έμεινε μακριά από τα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσης του, ωστόσο με τους έξι πόντους που είχε, έγινε ο 34ος στην ιστορία της ομάδας της Ρόδου στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, που έφτασε τους 300+.

*Η ομάδα του Κούρο Σεγούρα έχασε και τα τρία πρώτα παιχνίδια της για το Top (όλα εκτός έδρας) και αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί της στη φετινή σεζόν. Πριν από αυτό υποχρεώθηκε δύο φορές σε δύο σερί ήττες ενώ δεν έκανε κανένα σερί νικών, καθώς όλες οι επιτυχίες της ακολουθήθηκαν από τουλάχιστον μία ήττα.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης