Άγιος Γεώργιος: Τόπο στους ντόπιους παίκτες

Άγιος Γεώργιος:  Τόπο στους ντόπιους παίκτες

Άγιος Γεώργιος: Τόπο στους ντόπιους παίκτες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 937 ΦΟΡΕΣ

Με πολλούς ντόπιους παίκτες θα εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Είναι κάτι που αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης που έκανε ο Σύλλογος.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρει τα εξής:
«Παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. και περίπου 30 μελών, φίλων και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχημένο τρόπο η επίσημη ετήσια Γενική Συνέλευση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας.

Αποφασίστηκε την ερχόμενη Τετάρτη 17/4 στις 18:00 στον παιδικό σταθμό Μαλώνας να διεξαχθεί διοικητικό συμβούλιο με σκοπό την αναδιάρθρωση του Δ.Σ. και τη διεύρυνσή του με παρουσία νέων προσώπων που θέλουν να ενισχύουν πιο ενεργά το σωματείο μας.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα και τέθηκαν επί τάπητος διάφορα σημαντικά ζητήματα.

Αρχικά, αποφασίστηκε η ομάδα τη νέα σεζόν να παραταχθεί με όσο το δυνατόν περισσότερο ντόπιους ποδοσφαιριστές. Η ενδυνάμωση του Μαλωνίτικου κορμού αποτελεί το μεγάλο στοίχημα με παλιούς και νεαρούς παίκτες.

Περισσότερα θα συζητηθούν την Τετάρτη, με τον Άγιο να ξεκινάει άμεσα το πλάνο του για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας».

Διαβάστε ακόμη

Στις 19 Μαΐου ο ποδηλατικός Γύρος Ατταβύρου από τον Ανταίο

Πανέτοιμος ο Φοίβος

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Ήττα για τη Ρόδο, για το γόητρο ο Ιάλυσος

Συνέχεια μ’ ενδιαφέρον στο 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών στη Ρόδο

Τέσσερα παιχνίδια σήμερα για το τοπικό μπάσκετ

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πέφτει σήμερα η αυλαία της χρονιάς

Ανταγόρας-Διαγόρας για τις Παγκορασίδες του βόλεϊ σήμερα στην Κω

Πρωταθλήτρια Παίδων στο μπάσκετ η Ακαδημία Καλύμνου!