Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά  στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 716 ΦΟΡΕΣ

Σε ανοιχτή επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δήμου Ροδίων, ο κ. Γιάννης Παρασκευάς αναφέρει τα εξής:

«Κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου δήμου Ροδίων,
Θλίβομαι γιατί είμαι αναγκασμένος να επανέλθω και να σας υπενθυμίσω, ότι προ μηνός κατάθεσα, ένα αίτημα στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, με την ταυτόχρονη παράκληση όπως τεθεί ως θέμα συζήτησης στο Δ.Σ του δήμου το συντομότερο δυνατόν.

Αγνοήσατε το αίτημα και γι’ αυτό τον λόγο, σας υπενθυμίζω εκ νέου και ζητώ, να τεθεί ως θέμα συζήτησης και να ληφθούν αποφάσεις για
«ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ».

Δεν επιθυμώ να οδηγηθώ σε δεύτερες σκέψεις, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι η ολιγωρία σας, είναι αποτέλεσμα πιέσεων από παράγοντες εκτός και εντός του δημοτικού συμβουλίου.

Για τους νοήμονες πολίτες, είναι ηλίου φαεινότερον ότι, για ό,τι έγινε μέχρι σήμερα, οι μέθοδοι και οι τρόποι θυμίζουν λειτουργίες ΜΑΦΙΑΣ και που κατόπιν πιέσεων και εκβιασμών πάρθηκαν εν κρυπτώ και παραβύστω ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

Οι οικονομικά ενδιαφερόμενοι, εντός και εκτός ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και της Α.Ε διαχείρισης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, παίζουν τα δικά τους παιχνίδια με αντικειμενικό στόχο το ίδιον όφελός τους.

Εκμεταλευόμενοι τη λέξη ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, που κατά τη δική τους λογική, θεραπεύει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία, με πρώτη την τραγική ανυπαρξία οικονομικής πολιτικής, βαπτίζουν το «έγκλημα» της υπερδόμησης της ΜΑΡΙΝΑΣ ως επένδυση και αφορμή και αιτία για τη δήθεν ανάπλαση τής όλης περιοχής.

Είναι γεγονός, ότι κάποιοι παρασύρονται από τέτοιου είδους λογικές, είναι το μεγάλο ατού, πλεονέκτημα του κ. Μητσοτακη και της κλειστής του παρέας, ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ για την κάλυψη της δικής τους ανεπάρκειας. Θυμηθείτε τις λέξεις, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και τέλος το δήθεν δικό τους τρίπτυχο, ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Κύριε πρόεδρε,
Πολλοί σύμβουλοι, νυν και πρώην, όλων των παρατάξεων δημόσια και ιδιωτικά ισχυρίζονται ότι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, στην ίδια κατηγορία αυτών που δεν ήξεραν, είναι και πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ.

Το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να υποχρεωθούν όλοι να καταθέσουν την άποψή τους.

Οποιαδήποτε άλλη ολιγωρία σάς καθιστά συμμέτοχο στο «έγκλημα» όπως και όλους τους άλλους που αρνούνται τη δημόσια κατάθεση άποψης.

Με εκτίμηση,
Παρασκευάς Γιάννης
Ρόδος, 16/4/2024».

Διαβάστε ακόμη

Στην Κω βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

ΕΦΕΤ: Συμβουλές ενόψει Πάσχα-Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Συμβαίνει τώρα: Φωτιά σε αποθήκες με ηλεκτρικά είδη επί της Ρόδου-Λίνδου

Τούρτες πασχαλινές, καλιτσούνια και μελιτίνια

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Ο Νίκος Δένδιας με τη φρουρά στο Αγαθονήσι

Νέο τροχαίο ατύχημα με τραυματίες πριν λίγο στο κέντρο της πόλης

Το μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για την Εργατική Πρωτομαγιά