Κύπελλο Δωδεκανήσου: Μόνο ο ΑΕΡΑ πήρε προβάδισμα

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Μόνο ο ΑΕΡΑ πήρε προβάδισμα

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Μόνο ο ΑΕΡΑ πήρε προβάδισμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 648 ΦΟΡΕΣ

Ο ΑΕΡΑ είναι ουσιαστικά η μόνη ομάδα από τους ημιτελικούς του κυπέλλου που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον φετινό τελικό του κυπέλλου. Και αυτό διότι οι Αφαντενοί επικράτησαν εντός έδρας του Κλεόβουλου της Λίνδου και έτσι ενόψει του επαναληπτικού αγώνα (1η Μαίου) που θα γίνει στη Λίνδο έχει το πάνω χέρι βέβαια για να δώσει το «παρών» στον τελικό.

Αντίθετα, στον άλλο ημιτελικό που έγινε στην Κρεμαστή, ο τοπικός Φοίβος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον Ιάλυσο. Η πρόκριση θα κριθεί πλεόν στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Οικονομίδειο» στις 8 Μαίου.

«Καθάρισε» στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ
Η ομάδα του Αφάντου πέτυχε και τα τρία της τέρματα απέναντι στον Κλεόβουλο στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε σκορ ενώ υπήρξαν και δυο κόκκινες κάρτες. Η μια στο 24’ στον Κουτσιανικούλη και η δεύτερη στο 37’ στο Νταϊλάνι. Οι «κόκκινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και με τέρματα τον Γκέτσι (47’, 93’) και Σταματούλλα «καθάρισαν» τον αγώνα και ουσιαστικά και την υπόθεση πρόκριση.


ΑΕΡΑ: Τσαβαρής, Κορλός, Στοΐνοβιτς (57’ Λεσάϊ), Παναγιωτόπουλος, Φερεντίνος (64’ Σπαχιού), Σταματούλας, Ζέλεφ (76’ Μπόικος, Κιοσέογλου, Λαθούρης, Κουτσιανικούλης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Ranxha, Μυριαλλής Γ. (64’ Γανωτάκγς), Δουκίσσης, Μακρυδημήτρης, Τζελάϊ, Δημουλάς, Αρφαράς, Μυριαλλής Μ. (64’ Αρέτογλου), Νταϊλάνι, Διακογεωργίου, Μουδάτσος (76’ Διακοηλίας).


Λευκή ισοπαλία στην Κρεμαστή
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Φοίβος και Ιάλυσος με την πρόκριση να κρίνεται πλέον στην ρεβάνς του «Οικονομιδείου». Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ήταν μέτριο στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική ευκαιρία πάντως με τον Χατζησάββα λίγο πριν το φινάλε, ο οποίος, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 87’ σημειώθηκε μια μίνι ένταση, όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Δημήτρης, Ατσικνούδα, ο Αντώνας Αθανασίου (δεύτερη κίτρινη).


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Ανδρούτσος, Χατζησάββας (94’ Αποστολάτος), Ταφάνι, Κουγιός (93’ Καραγεωργίου), Βολονάκης, Αυγενικού, Γεωργιάδης, Φτάκλας (76’ Ορφανίδης), Τομόρι, Μόσχος (76’ Μπάρδος), Αθανασίου (63’ Ιντρίζι)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Χατζηνικόλας, Δωματάς, Ιντρίζι, Χότζα, Τερζίου, Καραγεώργης, Ραπάι (63’ Πατσίλης), Πελαρδής, Πιπέρης (81’ Γιώργου), Βλαχάβας (71’ Δωματάς), Εμπουμπά

Διαβάστε ακόμη

Η πρόκριση στον Ιάλυσο!

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς