Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Η παραμονή του Φιλήμονα Μιχαλάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι κάτι που επισημαίνει ο ίδιος ο σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε ενώ παράλληλα κάνει αναφορά σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της νέας διοίκησης.

Ειδικότερα ο Σύλλογος αναφέρει:

«12μελές αντί 7μελές το Διοικητικό Συμβούλιο
Διάθεση του υπάρχοντος Δ.Σ. που έχει ακόμη ένα χρόνο για να ολοκληρώσει την θητεία του, ήταν η ενίσχυσή του με νέα πρόσωπα. Αυτό προέκυψε και από το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε στην προηγούμενη συνάντηση, από άτομα που πάντα ήταν δίπλα στον σύλλογο και έδειξαν διάθεση να αναλάβουν και διοικητικά καθήκοντα.

Έτσι το Δ.Σ. από 7μελές γίνεται 12μελές και σ' αυτό προστίθεται ανθρώποι που αγαπάνε το σωματείο και δηλώνουν παρών σε μια νέα σελίδα που ετοιμάζεται να γράψει ο Άγιος Γεώργιος.

Τα άτομα που προστίθενται είναι:
-Ο Ερρίκος Φραγκίνης που τα προηγούμενα χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα από διάφορα διοικητικά πόστα και επιστρέφει στις επάλξεις.

-Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας και δις κυπελλούχος Δωδεκανήσου, Αργύρης Σκυλλαράκης που θα συναντήσει τον τότε συμπαίκτη του και αρχηγό των μεγάλων επιτυχιών, Νιώτη Καπέλλα, ο οποίος συνεχίζει πιο ενεργά στο διοικητικό σχήμα.

-Ο Μιχάλης Μανίνος, που πάντα είναι κοντά στην ομάδα και ο πατέρας του διατέλεσε επί σειρά ετών επιτυχημένος παράγοντας του συλλόγου.

-Ο Χριστόφορος Μόσχου που αποτελεί το νέο... αίμα και θα ενισχύσει την αγαπημένη του ομάδα που πάντοτε είναι στο πλάι της.

-Ο Archie McInally από τη Σκωτία που τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στη Μαλώνα και μαζί με τη σύζυγό του ακολουθεί παντού τον Άγιο Γεώργιο. Μάλιστα είναι ο πρώτος παράγοντας στην 75ετη ιστορία του συλλόγου μας με καταγωγή εκτός Ελλάδος.

Συνεπώς το νέο διευρυμένο σχήμα αποτελείται από:
Πρόεδρος: Νίκος Καυκάκης

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Πατούδης

Μέλη: Μανώλης Ντύρος, Ελένη Στεφανάκη, Ιορδάνης Γιαχατζής, Νιώτης Καπέλλας, Φιφή Χατζημανώλη, Αργύρης Σκυλλαράκης, Ερρίκος Φραγκίνης, Μιχάλης Μανίνος, Χριστόφορος Μόσχου, Archie McInally.

Οι επόμενες κινήσεις
Πρώτη κίνηση της Διοίκησης είναι η συνάντηση με τον προπονητή της προηγούμενης σεζόν, Φιλήμονα Μιχαλάκη, όπου άπαντες θέλουν να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Άλλωστε οι δύο πλευρές έχουν κάνει επαφές και δείχνουν θετικές στο να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Από εκεί και έπειτα, συστήθηκε μια επιτροπή μεταγραφών που μαζί με τον προπονητή θα αρχίσουν να διαμορφώνουν το έμψυχο δυναμικό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή αποτελείται από τον πρόεδρο, Νίκο Καυκάκη, τους Νιώτη Καπέλλα, Αργύρη Σκυλλαράκη και Σοφοκλή Σκυλλαράκη. Ο τελευταίος θα έχει ρόλο τεχνικού συμβούλου και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον προπονητή και τη Διοίκηση, βοηθώντας στις προπονήσεις ως άμεσος συνεργάτης.

Πλάνο με «συστράτευση» Μαλωνιτών παικτών και πιο χαμηλό Μ.Ο. ηλικίας
Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ήδη πέντε παίκτες που μετά την αποχώρηση του Αγίου θέλησαν να μην μετακομίσουν σε άλλον σύλλογο.

Παράλληλα επιθυμία κάποιων παικτών που πέρυσι φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι να επιστρέψουν στη Μαλώνα, ενώ στόχος είναι να επιστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Μαλωνίτες και παιδιά που κατάγονται από το χωριό, είναι νεαρής ηλικίας και μπορούν να βοηθήσουν και τώρα, αλλά κυρίως σε βάθος χρόνου.

Όπως τονίστηκε στη συνεδρίαση, ο Άγιος σε μερικά χρόνια θα πρέπει να έχει έναν δικό του «κορμό» όπως άλλωστε γινόταν και τις προηγούμενες δεκαετίες».

Διαβάστε ακόμη

Στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής» οι Παμπαίδες του Κολοσσού

Μπαράζ ανόδου: Δεν έπαιξε κανείς για την 2η αγωνιστική

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ευκλής Σορωνής: Ανανέωσε ο έμπειρος Δημήτρης Τομάζος

Γ. Τριχιάς: «Όσο προχωράμε, τόσο καλύτερο για τα παιδιά»

Η πρόκριση στον Ιάλυσο!