Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 557 ΦΟΡΕΣ

Κομβικό χαρακτηρίζει το ντέρμπι με τον Ιάλυσο που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στ’ Αφάντου, ο τεχνικός του ΑΕΡΑ Δημήτρης Γκάιδας.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» επισήμανε και τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Αν το πάρουμε, θεωρώ ότι κατά 99% εξασφαλίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.

Είναι δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και παράλληλα είναι και τοπικό ντέρμπι. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν παίζει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης
Ο έμπειρος Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι η μοναδική απουσία που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Γκάιδας ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Ο παίκτης αποβλήθηκε στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Κλεόβουλο Λίνδου. Ωστόσο οι «κόκκινο» έχουν παράπονα, μιας και θεωρούν ότι πριν από την αποβολή (η οποία είναι δίκαιη) υπήρχε καθαρό φάουλ σε βάρος του, το οποίο αν είχε δοθεί δεν θα υπήρχε και η συνέχεια της κόκκινης κάρτας. Από εκεί και πέρα, ο Γκάιδας έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Διαβάστε ακόμη

Στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής» οι Παμπαίδες του Κολοσσού

Μπαράζ ανόδου: Δεν έπαιξε κανείς για την 2η αγωνιστική

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ευκλής Σορωνής: Ανανέωσε ο έμπειρος Δημήτρης Τομάζος

Γ. Τριχιάς: «Όσο προχωράμε, τόσο καλύτερο για τα παιδιά»

Η πρόκριση στον Ιάλυσο!