Βαθμός παραμονής για τον Διαγόρα

Βαθμός παραμονής για τον Διαγόρα

Βαθμός παραμονής για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 829 ΦΟΡΕΣ

Παίζοντας με πάθος και ψυχή, ο Διαγόρας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 - 1 στο γήπεδο Ρέντη με τον Ολυμπιακό Β’ και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δυσκόλεψαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι ναι μεν, είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τους ελεύθερους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ με τον Μανιά (σουτ) στο 60’) αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Μπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1 - 1. Στο 83’ ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πάλι με πλασέ από κοντά αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος από την Αρκαδία. «Βοηθοί» του ήταν οι Καραλής (Ηλεία) και Δασκαλομαρκάκης (Ρέθυμνο).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Μπα, Λάιτνερ, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Σαπουντζής, Πινακάς, Αργυρίου.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Λαδάς, Αρίας, Νικολής, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Λούκιτς, Βολάκης, Λεσάι, Μανιάς.

«Σφύριζε 100 - 0 υπέρ του Ολυμπιακού»
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ο Διαγόρας. Η Διοίκηση εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση διαμαρτυρίας όπου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Επιβεβαιώθηκαν οι στοιχηματικές... Μάρτυρες ενός ακόμη προαναγγελθέντος εγκλήματος γινόμαστε δυστυχώς εδώ και λίγη ώρα! Ο άκρως επικίνδυνος για ακόμη μια φορά διαιτητής από την αγαπημένη μας... Αρκαδία, καταφέρνει χωρίς κόπο να επιβεβαιώσει όλα όσα φοβόμασταν πριν από τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό. Σφυρίζοντας χωρίς ίχνος ντροπής 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού έχει στερήσει από την ομάδα το προβάδισμα που πεντακάθαρα αποκτήσαμε νωρίτερα.

Η απόλυτη ντροπή του ποδοσφαίρου…
Η απόλυτη ντροπή της διαιτησίας…
Κάτι θα ήξεραν… μάλλον οι στοιχηματικές εταιρείες που έδιναν 9 ποσοστό στη νίκη της ομάδος μας, θεωρώντας πως οι γηπεδούχοι ήταν το απόλυτο φαβορί!

Άραγε ο κύριος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού που βρίσκεται στις κερκίδες τι έχει να μας πει;
Μήπως στις μηνύσεις του θα συμπεριλαμβάνεται και ο εν λόγω τραγικός και επικίνδυνος διαιτητής σαν 60ός;
ΥΓ: Ο μπαμπάς αυτουνού που θέλει να τον κάνει διαιτητή με το ζόρι (δεν το έχει το παιδί σου) κ. Γεωργόπουλος προεδρος της ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ τι δουλειές είχε στου Ρέντη και τι συνομιλούσε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;».

Ήττα για τους Νέους του Διαγόρα
Την ήττα με σκορ 3 – 0 από την Παναχαϊκή γνώρισαν οι Νέοι του Διαγόρα σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Δύο γκολ πέτυχε ο Αθανασόπουλος (5’, 52’) και ένα ο Κατσαίτης (55’).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ U19: Καππάκας, Ρίζος (83’ Καραμάνος), Λαγογιάννης (46’ Χαλκίτης), Αντωνάς, Μάκρας (65’ Καλοπήτας), Αγκόλι (83’ Μετουλάρι), Τσέρι, Αντωνίου, Διάκου (60’ Σεχάι), Κλωνάρης, Χαρίτος
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σκορδής, Βατής, Σταυρόπουλος, Κατσαΐτης, Νικολόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Ντούνης.

Διαβάστε ακόμη

Ελπίδα, Διαγόρας, Φοίβος και Ιπποκράτης στο Final Four μπάσκετ Ανδρών

Παναγιώτης Σπάρταλης: "Είμαι πολύ χαρούμενος, πάμε για το τρόπαιο"

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «Δάφνινο Αγώνα» στο φράγμα της Απολακκιάς

Το “Healthy Hoops 4All” φιλοξενεί στη Ρόδο η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου

Στις 11 Μαΐου το διασυλλογικό στίβου Κ18 στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δαμάγητο

Ξεκίνημα με Δημήτρη Μαγιόγλου

Την 8η θέση πήρε η Σταυρούλα Τσολακίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών στη Ρόδο