Επέστρεψε στις νίκες μέσα στο Αλεξάνδρειο ο Κολοσσός H Hotels Collection!

Επέστρεψε στις νίκες μέσα στο Αλεξάνδρειο ο Κολοσσός H Hotels Collection!

Επέστρεψε στις νίκες μέσα στο Αλεξάνδρειο ο Κολοσσός H Hotels Collection!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 977 ΦΟΡΕΣ

Κάτι από τα… παλιά και την καλή παράδοσή του ως πέρσι θυμήθηκε ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Αλεξάνδρειο σήμερα που κέρδισε 69-60 τον Άρη Midea για την 4η αγωνιστική του Top 6 στη Stoiximan Basket League. Έχοντας κορυφαίο τον Λούκα Μπραΐκοβιτς, οι «θαλασσί» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ειδικά στο τελευταίο τρίλεπτο, όταν χρειαζόταν σωστή διαχείριση, είχαν καθαρό μυαλό. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του νησιού μας φέτος, μετά από κείνη με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

-Ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τον Κολοσσό H Hotels Collection, που είχε εξαιρετική παρουσία κάτω από το καλάθι, αφού μια ο Περάντες, μια ο Γκάουντλοκ έβρισκαν τον Μπραΐκοβιτς, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Από την άλλη ο Άρης Midea αρκέστηκε σε σουτ από την περιφέρεια, αλλά ήταν απίστευτα άστοχος.

-Καλύτερες άμυνες έβγαλαν στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με χαμηλότερο σχήμα κι ένα υπέρ τους σερί στο σκοράρισμα, ωστόσο οι «θαλασσί» δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα. Καλός ήταν ο Παπαδάκης που κέρδισε μάχες και πέτυχε δύσκολα καλάθια για την ομάδα του Κούρο Σεγούρα, δίνοντας έτσι, λύσεις.

-Στην τρίτη περίοδο ο αγώνας πήρε χαρακτήρα ντέρμπι, μιας και πήγαινε… πόντο-πόντο, έχοντας για τον Κολοσσό H Hotels Collection πρωταγωνιστές τους Γκάουντλοκ, Κολοβέρο και Μπραΐκοβιτς. Παρόλα αυτά οι «θαλασσί» θα μπορούσαν να διατηρήσουν ένα μεγαλύτερο προβάδισμα γενικώς στην αναμέτρηση αν δεν παρουσίαζαν τα κάκιστα ποσοστά στις βολές.

-Όταν πια ήταν επιτακτική ανάγκη προς το τέλος, ο Κολοσσός H Hotels Collection είχε το μομέντουμ, την ψυχραιμία, την ευστοχία και γενικώς την καλή διαχείριση, σε αντίθεση με τον Άρη, που ήταν απελπιστικά άστοχος από παντού…

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 32-34 (ημ.), 53-54, 60-69

Διαιτησία: Πουρσανίδης, Θεονάς, Σκανδαλάκης

Άρης Midea (Καστρίτης): Σανόγκο 4, Τολιόπουλος 15 (3), Μπλούμπεργκς 6 (2), Μποχωρίδης 4, Χάρελ 5 (1), Σλαφτσάκης, Σταρκ 12 (2), Κατσίβελης, Περσίδης 4, Ντε Σόουζα 6, Γκάλινατ 4 (1).

Κολοσσός H Hotels Collection (Σεγούρα): Κολοβέρος 10 (2), Μπραΐκοβιτς 20, Παπαγιάννης, Πετρόπουλος, Περάντες 9 (1), Γκάουντλοκ 12 (2), Χατζηνικόλας 3, Μπιλλής 5 (1), Καμαριανός 2, Σίτου 3, Παπαδάκης 5 (1).

ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Ελπίδα, Διαγόρας, Φοίβος και Ιπποκράτης στο Final Four μπάσκετ Ανδρών

Παναγιώτης Σπάρταλης: "Είμαι πολύ χαρούμενος, πάμε για το τρόπαιο"

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «Δάφνινο Αγώνα» στο φράγμα της Απολακκιάς

Το “Healthy Hoops 4All” φιλοξενεί στη Ρόδο η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου

Στις 11 Μαΐου το διασυλλογικό στίβου Κ18 στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δαμάγητο

Ξεκίνημα με Δημήτρη Μαγιόγλου

Την 8η θέση πήρε η Σταυρούλα Τσολακίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών στη Ρόδο