Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1760 ΦΟΡΕΣ

Το μωρό δεν φέρει τελικά σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες από την αστυνομία

Από κατάποση τροφής πέθανε τελικά το κοριτσάκι ενός έτους στην Κω.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα το μωρό δεν φέρει τελικά σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Οι γονείς ωστόσο θα συλληφθούν για έκθεση ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό μεταφέρθηκε χθες το βράδυ νεκρό στο νοσοκομείο της Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη μητέρα του παιδιού, που είναι Ρομά, διαπίστωσε χθες στις 19:45 ότι η ανήλικη κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να συνεφέρει το παιδί, ενώ ταυτόχρονα φώναζε για βοήθεια. Τότε, ένοικοι της πολυκατοικίας πήγαν στο διαμέρισμα προκειμένου να βοηθήσουν. Γύρω στις 20:15 η μητέρα του παιδιού κάλεσε ασθενοφόρο και ταυτόχρονα ένας άλλος ένοικος παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Στις 20:25 έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και προχώρησαν σε ανάνηψη.

 

Στις 20:32 το βρέφος παρέλαβαν οι εφημερεύοντες γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν ανέπνεε. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, το βρέφος κατέληξε στις 20:45.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος είχε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του. Αμέσως, ενημέρωσαν την αστυνομία, όπου κατά τον έλεγχο της σορού επιβεβαίωσαν και εκείνοι τα όσα ανέφεραν οι γιατροί. Επίσης έγινε λόγος για σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.

Τόσο η μητέρα του βρέφους, που είναι έγκυος, όσο και ο πατέρας του, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί είπαν ότι το παιδί πνίγηκε με το γάλα, την ώρα που το τάιζε η μητέρα. Ανέφεραν επίσης στις Αρχές ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα.

Τι λένε οι γείτονες για τον πατέρα του βρέφους 

Οι γείτονες που γνωρίζουν την οικογένεια λένε ότι ο πατέρας ήταν μπλεγμένος και με ναρκωτικά, χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και είχαν ειδοποιήσει την πρόνοια, η οποία όμως δεν βοήθησε την οικογένεια. 

Η οικογένεια ζει στην κεντρική Ελλάδα και πήγε στην Κω για την καλοκαιρινή περίοδο.

Πηγή: protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο