Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2797 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυριάκος Κασάπης, σε απάντησή του στην επιστολή που απέστειλε προς τον ίδιο  ο επικεφαλής της μείζονος κ. Αντώνης Καμπουράκης, αναφέρει:

Απαιτεί αριστοτεχνική δεξιοτεχνία να προκαλεί κάποιος συνεχώς το κοινό αίσθημα, να βλέπει παντού φαντάσματα και να δημιουργεί προσκόμματα στις δημοκρατικές διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Καμπουράκης το έχει καταφέρει και αυτό.

Η πρόσκληση για τη συμμετοχή του κ. Βάιου Καλοπήτα στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εστάλη την Δευτέρα 22 Απριλίου, όπως ορίζει ο κανονισμός καθώς είναι υποχρεωτικό να μεσολαβούν τουλάχιστον τρεις ημέρες μεταξύ αποστολής πρόσκλησης και συνεδρίασης του σώματος.

Η απόφαση για την έκπτωση του κ. Καλοπήτα από τα καθήκοντά του, επιδόθηκε στο Προεδρείο σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου 2024 και συνεπώς ορθώς έλαβε την πρόσκληση και ορθώς έπραξαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το ότι ο κ. Καμπουράκης είναι εκτός τόπου και χρόνου είναι γνωστό, ας φροντίσουν τουλάχιστον οι συνεργάτες του να τον προστατέψουν από τις ιδεοληψίες που τον διακατέχουν για να σταματήσει να εκτίθεται όχι μόνο απέναντι στους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και απέναντι στον ροδιακό λαό.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό, ένας πρώην Δήμαρχος που είχε την τιμή να υπηρετήσει αυτό το νησί και τους κατοίκους του, να συμπεριφέρεται οδηγούμενος από την μικροπρέπεια και το μένος του κατ΄αυτόν τον τρόπο απέναντι σε δημοκρατικά εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους.

Αν δεν είναι σε θέση ο ίδιος να αντιληφθεί την εμμονική και εκδικητική συμπεριφορά του, η οποία δυσχεραίνει πλέον έμπρακτα την ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ο ρόλος του οποίου είναι να υπηρετεί τον ροδιακό λαό, συνιστούμε στους συνεργάτες του να τον προστατέψουν από κακό εαυτό του.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024