Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3752 ΦΟΡΕΣ

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών με αντιμισθία για το διάστημα ενός έτους ορίστηκε η  Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Σταματία (Ματίνα) Γιανέλλη του Μόσχου σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη. 

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο δήμαρχος εκχωρεί στην κ. Γιανέλλη τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές αρμοδιότητες που είναι αμεταβίβαστες:

Α.1. Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και εύρυθμη λειτουργία της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (Άρθρο 09 του ΟΕΥ) και συγκεκριμένα του Τμήματος Διοίκησης, του Τμήματος Δημοτικού Συμβουλίου και συλλογικών οργάνων, του Τμήματος Μισθοδοσίας και του Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Α.2. Την υπογραφή εγγράφων και διοικητικών πράξεων που απαιτούν υπογραφή αιρετού/ης προϊσταμένου/ης της Διεύθυνσης, πλην όσων αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση υπαλλήλων (συμβάσεων, μετατάξεων, αποσπάσεων, μετακινήσεων, μισθολογικής εξέλιξης, συνταξιοδοτήσεων, αποχωρήσεων, προσλήψεων, κλπ.) που υπογράφονται από το αρμόδιο προς διορισμό όργανο, κατά τη νομοθεσία.

Α.3. Την αποτελεσματική άσκηση των αρμοδιοτήτων των Τμημάτων, τη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους με χρήση ψηφιακών εργαλείων και το συντονισμό των οριζόντιων ενεργειών τους, προς όλες τις οργανικές μονάδες του Δήμου.

Α.4. Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων κατά τη λειτουργία της Διεύθυνσης Ληξιαρχείου και Μητρώων (Άρθρο 22 του ΟΕΥ) και πλην της υπογραφής αδειών πολιτικών γάμων και της τέλεσης πολιτικών γάμων. Πιστοποιητικά και βεβαιώσεις Εθνικού Δημοτολογίου και Μητρώων Αρρένων εκδίδονται και υπογράφονται υπηρεσιακά κατά την κείμενη νομοθεσία. Ορίζεται αναπληρώτρια του Δημάρχου-Ληξιάρχου στο Ληξιαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου, με την αρμοδιότητα υπογραφής ληξιαρχικών πράξεων και επικύρωσης αντιγράφων αυτών σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου ως Ληξίαρχου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ο, ορισμένος από το Δήμαρχο, Ληξίαρχος με ΦΕΚ.

Β. Η ανωτέρω Αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Γ. Η ανάκληση της αντιδημάρχου είναι δυνατή οποτεδήποτε και για το λόγο που κρίνει ο δήμαρχος ως όργανο διοίκησης του δήμου, χωρίς την υποχρέωση παράθεσης ειδικής αιτιολογίας.

Δ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντα ασκεί ο Δήμαρχος. 03/03 Ε. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου, στα καθήκοντά του θα τον αναπληρώνει ο/η Αντιδήμαρχος που έχει οριστεί από τον ίδιο ρητώς.

ΣΤ. Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 

Διαβάστε ακόμη

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι