Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς τον προπονητή της Μιχάλη Κουτσουμπάρη, θα «κατέβει» στο σημερινό τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα του Εθνικού Αρχίπολης! Και αυτό διότι, η Διοίκηση αποφάσισε να τελειώσει τη συνεργασία μαζί του αφήνοντας μάλιστα και αιχμές με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα: «O Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Κουτσουμπάρη, για να διεκδικήσει η ομάδα μας μέχρι τέλους, τις πιθανότητες που έχει για άνοδο”. Προφανώς η πρόσφατη ήττα από την Ασπίδα Απολακκιάς ενόχλησε τους διοικούντες οι οποίοι και πήραν την απόφαση αυτή. Ο ίδιος ο Μιχάλης Κουτσουμπάρης δεν θέλησε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο στην  «Αθλητική Ροδιακή», όταν ερωτήθηκε για το θέμα, αρκούμενος να τονίσει τα εξής: “Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και να εκπληρωθεί ο στόχος που είχαμε θέσει.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις. Αφού όμως αυτή είναι η απόφαση της Διοίκησης, είναι σεβαστή. Δεν έχω καμία πικρία, εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα”. Υπενθυμίζουμε ότι ο Εθνικός στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Ομόνοια Γενναδίου, θέλει έστω ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στη Β’ Κατηγορία, άσχετα με τ’ αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι του Ευαγόρα με την Ασπίδα Απολακκιάς. Για να μην ανέβει ο Εθνικός θα πρέπει να μην πάρει ούτε βαθμό σήμερα και να κερδίσει η Ασπίδα Απολακκιάς αύριο τον Ευαγόρα. Την άνοδο ήδη έχουν εξασφαλίσει οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης.


Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής καθώς και οι διαιτητές και οι «βοηθοί» είναι:
Σήμερα 27 Απριλίου
Αρχίπολη (6.30μ.μ.): Εθνικός Αρχίπολης - Ομόνοια Γενναδίου: Λάμπρου, Παρθενίδης, Καραγιάννης (Στέργου)
Κυριακή 28 Απριλίου
ΕΑΚ (2.30μ.μ.): Ευαγόρας - Ασπίδα Απολακκιάς (Ζωάννου) Δραγάτης, Παρθενίδης, Μιμούλης
ΕΑΚ (5μ.μ.): Δωριέας - Ιππότες (Ζωάννου) Μίζογλου, Καραγιάννης, Ντόκος.

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα