Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 591 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει μετά το Πάσχα, 44χρονος, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η ανήλικη, η οποία έχει συγγενική σχέση με τον 44χρονο, σε βάρος του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί ποινική δικογραφία και τελικά η υπόθεση να παραπεμφθεί, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα έγιναν το Πάσχα του 2020 σε νησί της Δωδεκανήσου όπου διαμένει ο 44χρονος. Εκεί, για να περάσει τις γιορτές μαζί με τα συγγενικά της πρόσωπα πήγε και η ανήλικη, η οποία τότε ήταν 14 ετών. Κάποιο βράδυ και ενώ η νεαρή κοπέλα είχε αποκοιμηθεί βλέποντας κάποια ταινία, ο 44χρονος – σύμφωνα με το βούλευμα- φέρεται να της σήκωσε την μπλούζα και να την θώπευσε στα στήθη.

Ο 44χρονος πάντως από την πλευρά του, αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται και δηλώνει, ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ η ανήλικη επισκέφθηκε και το καλοκαίρι του 2020 τους συγγενείς της στο νησί και έκανε την καταγγελία, αμέσως μετά.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο 44χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονταν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 44χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων χωρίς την παρουσία τρίτου ενήλικου προσώπου.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 13 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη

Αρκετά τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο Νότιο Αιγαίο

Διαλέξεις κι ενημερωτικές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών στα σχολεία (Φωτορεπορτάζ)

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας στην Κάλυμνο και τη Λέρο

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας