Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

Τα ξενοδοχεία της Ρόδου σάρωσαν στα βραβεία του Tripadvisor

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5851 ΦΟΡΕΣ

Το Atrium Palace νούμερο ένα ξενοδοχείο πολυτελείας σε Ελλάδα και Ευρώπη

Υψηλές διακρίσεις απέσπασαν για μία ακόμα χρονιά αρκετά ξενοδοχεία της Ρόδου, κοσμώντας τη λίστα με τα βραβευμένα καταλύματα του “Tripadvisor” στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το Atrium Palace
Το Atrium Palace

Τα βραβεία “Travellers' Choice Best of the Best” ανέδειξαν την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα τουριστικά μας καταλύματα οι χιλιάδες επισκέπτες του νησιού και η οποία τα κάνει να ξεχωρίζουν, σαρώνοντας τα βραβεία και κατατάσσοντας τον κλάδο των ξενοδοχείων μας στα υψηλότερα βάθρα παγκοσμίως.

Υπέροχα Ροδίτικα Ξενοδοχεία που απέσπασαν μοναδικές διακρίσεις, οι οποίες απονέμονται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του “Tripadvisor” σε μια περίοδο 12 μηνών, και σε μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει εκατομμύρια κριτικές από ταξιδιώτες όλων των χωρών.

 

Τα Ξενοδοχεία που απέσπασαν διακρίσεις είναι τα εξής:
Atrium Palace
Atrium Prestige
Atrium Platinum
Lindos Blu Luxury Hotel & Suites
Mayia Exclusive Resort & Spa
Lindos Mare Seaside Hotel
Κόκκινη Πόρτα Porta Rossa
Bellevue On the Beach Suites

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι επισκέπτες ανέδειξαν το ξενοδοχείο “Atrium Palace” του Ομίλου “Atrium Hotels and Resorts” ως το Νούμερο 1 ξενοδοχείο στην Ευρώπη στην κατηγορία «Ξενοδοχεία Πολυτελείας» καθώς επίσης και Νούμερο 1 ξενοδοχείο στην κατηγορία «Ξενοδοχεία Πολυτελείας» στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να πετύχει έτσι για πρώτη φορά ένα εντυπωσιακό ορόσημο παγκοσμίως.

Το Atrium Prestige
Το Atrium Prestige

Επιπλέον, θα πρέπει να αναφερθεί ότι το ίδιο ξενοδοχείο κατέχει την αξιοσημείωτη όγδοη θέση μεταξύ των καλύτερων πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο.
Επίσης, το “Atrium Prestige” του ίδιου Ομίλου, κατέλαβε την τέταρτη θέση μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας και παράλληλα κατέκτησε την εντυπωσιακή έκτη θέση στην κατηγορία «Πολυτελή Ξενοδοχεία» στην Ελλάδα.

Τέλος, και το “Atrium Platinum” του Ομίλου επιβραβεύτηκε από τους πελάτες του, καθώς τιμήθηκε με την έβδομη θέση μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας κι ενίσχυσε περαιτέρω τη φήμη του κατακτώντας και την όγδοη θέση μεταξύ των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

To Atrium Platinum
To Atrium Platinum


Θα πρέπει παράλληλα να αναφερθεί ότι το “Lindos Blu Luxury Hotel & Suites” κατέλαβε τη δέκατη τέταρτη θέση μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας και τη δέκατη όγδοη θέση μεταξύ των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Επίσης, το “Mayia Exclusive Resort & Spa” κατέλαβε τη δέκατη ένατη θέση μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας, το “Lindos Mare Seaside Resort” την εικοστή δεύτερη θέση μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας, τo «Κόκκινη Πόρτα Porta Rossa» κατέχει τη δωδέκατη θέση μεταξύ των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τέλος το “Bellevue On The Beach Suites| τη δέκατη έβδομη θέση μεταξύ των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα.


Σημειώνεται, ότι ο Όμιλος “Atrium Hotels and Resorts” ιδιοκτησίας των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, δραστηριοποιείται στη Ρόδο από το 1992 και το “Atrium Palace” ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που δημιούργησε. Ο Όμιλος διαχρονικά διακρίνεται για την ικανοποίηση των πελατών του σε ό,τι αφορά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και απόδειξη είναι τα πολυάριθμα βραβεία που λαμβάνει κάθε χρόνο. Με αλλεπάλληλες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις των ξενοδοχείων του, στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Εκ μέρους του ομίλου ο κ. Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης με αφορμή τις διακρίσεις από την κοινότητα του Tripadvisor υπογραμμίζει τα εξής: «Η δέσμευσή των Atrium Hotels & Resorts, είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας, παρέχοντας Αυθεντική Φιλοξενία, βασιζόμενοι στο υπέροχο προσωπικό μας, καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο πλέον καθοριστικός. Τα βραβεία ανήκουν στο προσωπικό μας, που με αγάπη και μεράκι καθημερινά φροντίζει τους επισκέπτες μας.

Σε μια χρονιά, όπου η Ροδίτικη φιλοξενία και αλληλεγγύη φάνηκε έμπρακτα στον τρόπο που όλοι βοήθησαν κατά το διάστημα των καταστροφικών πυρκαγιών, τα βραβεία αυτά έρχονται να γεμίσουν όλους με χαρά και δικαίωση για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για τη νέα σεζόν που τώρα ξεκινάει.


Η Ρόδος μας, πιστεύω ότι θα αποδείξει και πάλι, ότι θα είναι στην πρωτοπορία του ελληνικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου τουρισμού. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα, γιατι, τη φιλοξενία την προσφέρουν οι άνθρωποι και όχι τα χρυσά μαχαιροπίρουνα».

Διαβάστε ακόμη

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης & Εθνικό Μητρώο Υποδομών: To ΤΕΕ κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα