Πανέτοιμος ο Φοίβος

Πανέτοιμος ο Φοίβος

Πανέτοιμος ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 730 ΦΟΡΕΣ

Πανέτοιμος για να «ριχτεί» στη «μάχη» των αγώνων μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική είναι ο Φοίβος.

Η ομάδα της Κρεμαστής «δοκιμάζεται» στην Κερατέα από τον τοπικό Κεραυνό σήμερα στις 4 μ.μ. σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι του 8ου ομίλου. Ο Κεραυνός θεωρείται μια πολύ δυνατή ομάδα του συγκεκριμένου ομίλου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι πολύ σημαντικό, ενόψει της συνέχειας, μιας και ένα θετικό αποτέλεσμα πέρα από πολύτιμο, μπορεί να δώσει και καλή ψυχολογία στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου ενόψει της συνέχειας.

Ο Φοίβος ταξίδεψε από χθες στην πρωτεύουσα ενώ ο τεχνικός Σάββας Ορφανίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Καρπαθάκη που είναι τραυματίας. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φτάκλα που θα «δοκιμαστεί» λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Κατά τ’ άλλα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι» και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να μπορέσουν να πανηγυρίσουν το «τρίποντο».

- Διαιτητής θα είναι ο Δαμιανάκης Κωνσταντίνος με βοηθούς τους Πετρίδη Θεοδόσιο και Τριανταφυλλίδη Αρχιμήδη, όλοι από τον σύνδεσμο του Πειραιά. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημοβασίλης Νικόλαος από τον σύνδεσμο Αθηνών.

- Σε άλλο σημερινό παιχνίδι, που επίσης θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ., η Θύελλα Χαλκείου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΑΣ Παμμηλιακό.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στις 9.00 η εκκίνηση του «Δάφνινου Αγώνα» στο φράγμα της Απολακκιάς

Δύο παιχνίδια σήμερα στο τοπικό μπάσκετ

Βόλεϊ σε Βενετόκλειο και Κρεμαστή

Ενδιαφέρον στο σημερινό διασυλλογικό στίβου Κ18 στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Ανδρέας Πετρόπουλος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να γεμίσει το γήπεδο!»

Ώρα τελικού στο Δημοτικό Στάδιο

Super League 2: «Λύγισε» στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας

Το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ με τη «γλώσσα» των αριθμών