Επίσκεψη και ομιλία στη Ρόδο του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δ. Τσιόδρα

Επίσκεψη και ομιλία στη Ρόδο του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δ. Τσιόδρα

Επίσκεψη και ομιλία στη Ρόδο του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δ. Τσιόδρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 578 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόδρας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Ο κ. Τσιόδρας κατά την παραμονή του στο νησί μας και συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, με τον οποίο είχε σύντομη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:
«Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας για τις Ευρωεκλογές, θεώρησα επιβεβλημένο να έρθω στη Ρόδο παρά το ότι είναι εκλογική περιφέρεια όλη η επικράτεια και είναι αδύνατο να την επισκεφτούμε όλη αλλά και στη Ρόδο και στην Κω, θεώρησα ότι είναι αναγκαίο να έρθω.

Ήρθα στη Ρόδο, προκειμένου να επικοινωνήσουμε τα μηνύματα για τις Ευρωεκλογές, ότι πρέπει να διασφαλίσουμε μία πορεία πολιτικής σταθερότητας την οποία έχουμε κατακτήσει τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά μετά το 2019 και ταυτόχρονα να στείλουμε εκπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα παλέψουν για τα εθνικά συμφέροντα, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και θα φέρουν αποτελέσματα και για την πατρίδα μας και για τους πολίτες της.

Σε αυτό το πλαίσιο, είδα και τον περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην περιφέρειά σας και πολλές από τις ευρωπαϊκές πολιτικές αφορούν και τις περιφέρειες και νομίζω ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία και των ευρωβουλευτών με τις τοπικές περιφερειακές αρχές».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός κ. Γιάννης Παππάς δήλωσε τα εξής:
«Συνοδεύω τον φίλο Δημήτρη Τσιόδρα, έναν άνθρωπο που, όταν ήμουν στα φοιτητικά χρόνια μάχιμος, ήταν δημοσιογράφος στην “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” και κάλυπτε τις νεολαίες. Ήταν ένας άνθρωπος που μας στήριζε, μας άκουγε και ήταν κοντά μας.

Αυτό ήταν πολύ σημαντικό εκείνα τα χρόνια και από τότε έχει δημιουργηθεί μία πολύ όμορφη φιλία με αγάπη και σεβασμό… Είναι ένας άνθρωπος με κύρος, αξιοπρέπεια, με ήθος μετριοπάθεια και σοβαρότητα και μία δυνατή πένα. Γι’ αυτό τον επέλεξε ο πρωθυπουργός και τον είχε κοντά του τόσα χρόνια.

Είναι τιμή για τη χώρα μας, να είναι εκπρόσωπος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γι΄αυτό το λόγο και επειδή είμαι περιοδεία στα νησιά, είμαι κοντά του, τον συνοδεύω και είμαι υπερήφανος που είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρώπη και την Ευρωβουλή. Ένα ψηφοδέλτιο δυνατό, ένα ψηφοδέλτιο “μάχης” το οποίο όλοι μας πρέπει να τιμήσουμε και να στηρίξουμε.

Οι Ευρωεκλογές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η κάθε κάλπη έχει την αξία της και τη σημασία της και η κάλπη των Ευρωεκλογών έχει τεράστια σημασία. Στην Ευρώπη, παίρνονται αποφάσεις για την πατρίδα μας, από τις οποίες δεν πρέπει να λείπουμε. Πρέπει να έχουμε ανθρώπους που ξέρουν να δίνουν εκεί μάχες και να τις κερδίζουν κιόλας.

Γι’ αυτό, ένας από τους ανθρώπους που πρέπει να είναι στην Ευρωβουλή με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Δημήτρης Τσιόδρας. Γι’ αυτό τον λόγο είμαι κοντά του και τον στηρίζω, όπως και όλους τους άλλους υποψήφιους. Έχουμε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο με 42 μάχιμους άξιους ανθρώπους από όλη την ελληνική κοινωνία με γνώσεις, μόρφωση, με αξίες που κάνουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, ένα ψηφοδέλτιο νίκης».

Διαβάστε ακόμη

Στη Ρόδο οι υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ, Ζαχ. Τσιριγώτη και Καίτη Γιαννακά

Ένα εκατομμύριο έχει καταβληθεί στους αγρότες της Ρόδου που επλήγησαν από τη φωτιά

Παράσταση Διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ από τους γιατρούς της Ρόδου

Συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις μεθυσμένων τουριστών σε διασώστες του ΕΚΑΒ!

Τα αποτελέσματα του ΤΕΕ στα Δωδεκάνησα – Πώς ψήφισαν οι μηχανικοί

Συμμετέχει στη σημερινή απεργία ο Σύλλογος Υπαλλήλων του δήμου

Στην Κάρπαθο η υπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου: Με υποδέχονται με ένα "καλώς το παιδί μου"!

Αντ. Γιαννικουρής: «Η πρωτιά της ΔΚΜ στα Δωδεκάνησα, σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνη»