Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 679 ΦΟΡΕΣ

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και από εκεί και πέρα όπου πάει!».

Αυτό επισήμανε με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο νέος προπονητής του Δαμάγητου Γιώργος Ξύπας. Ο έμπειρος τεχνικός είναι πανέτοιμος για τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα και φιλοδοξεί να μπορέσει να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πολύ καλού συνόλου.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής: «Συζητήσαμε κάποια θέματα για τους στόχους και την καινούργια χρονιά με τη διοίκηση και είχαμε σύμπλευση απόψεων. Για τον λόγο αυτό αποδέχθηκα την πρόταση που που έγινε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την περσινή καλή χρονιά που είχε η ομάδα με τον Νίκο Κρομμύδα στην τεχνική της ηγεσία.

Στόχος είναι να μείνει ο ίδιος κορμός και να γίνουν δυο-τρεις μεταγραφές. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και από εκεί και πέρα όπου πάει».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα. Θα δοθεί προτεραιότητα στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Ο Δαμάγητος ευχαριστεί τον Κρομμύδα
Κατά τα άλλα, η διοίκηση του συλλόγου, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον πρώην τεχνικό του συλλόγου Νίκο Κρομμύδα.

Ειδικότερα, αναφέρονται τα εξής:
«Ο πρόεδρος και το δ.σ του Δαμάγητου αισθάνονται την ειλικρινή ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδος Νίκο Κρομμύδα όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας.
Ο Νίκος Κρομμύδας δίδαξε ήθος και υπευθυνότητα. Μπορεί οι δρόμοι μας να χώρισαν, αλλά θα είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Δαμάγητου».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”