Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Απόλλων Καλυθιών:  «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 724 ΦΟΡΕΣ

Το νέο του σήμα παρουσίασε ο Απόλλων Καλυθιών, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «μετάβαση σε μια νέα εποχή».

Αναλυτικά:

«Ο ΑΣ Απόλλων Καλυθιών παρουσιάζει το νέο σήμα – έμβλημα που σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μία νέα εποχή που την χαρακτηρίζουν η οργάνωση στα δεδομένα του σύγχρονου ποδοσφαίρου, οι υψηλοί στόχοι και οι διεκδικήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Φιλοδοξούμε το νέο έμβλημα να αποτελεί σύμβολο ενότητας, ισχύος και υπερηφάνειας. Ο Θεός Απόλλων με καθαρό βλέμμα εκφράζει το όραμα των φίλων της ομάδας για “εκτόξευση”.

Η νέα εποχή του Απόλλωνα γίνεται με σεβασμό στην ιστορία, την κληρονομιά του συλλόγου και του τόπου. Ο Απόλλων εξελίσσεται, βελτιώνεται και κοιτάει το μέλλον, έχοντας ισχυρές βάσεις από το παρελθόν του και τα όνειρα των Καλυθενών που ίδρυσαν τον σύλλογο το 1947.

Ο Απόλλων Καλυθιών ξεκίνησε τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 με στόχο, όταν ολοκληρωθεί, να είναι όλοι οι οπαδοί της ομάδας υπερήφανοι. Το μπλε της θάλασσας και το κίτρινο του ήλιου είναι χρώματα ταυτισμένα με τον τόπο μας.

Η νέα ταυτότητα του Απόλλωνα σχεδιάστηκε με μελέτη του branding κορυφαίων συλλόγων. Η αλλαγή στο έμβλημα είναι μόνο η αρχή».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”