Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 791 ΦΟΡΕΣ

Σημαντικές προσφορές δέχτηκε η Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου από συλλόγους - φορείς, σχολεία, επιχειρήσεις και ιδιώτες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Με τη στήριξη τους ενισχύεται η λειτουργία του συσσιτίου που υποστηρίζει άτομα και νοικοκυριά που βρίσκονται σε επείγουσα ή μεγάλη ανάγκη.

Για ακόμη μια φορά την αναγκαία ποσότητα πασχαλινών κουλουριών και ενός μέρους από τα τσουρέκια που δόθηκαν στους ωφελούμενους, κάλυψε το Σωματείο Καταστηματαρχών Αρτοζαχαροπλαστών Δωδεκανήσου.

Ατομικά πασχαλινά τσουρέκια, για τους σιτιζόμενους του προγράμματος, προσέφερε επίσης και ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Σύνδεσμος Αγάπης» που ενισχύεί κάθε χρονιά. Τα πασχαλινά εδέσματα και τα κόκκινα βαμμένα αυγά από τους μαθητές του Γυμνασίου Παραδεισίου, διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους του προγράμματος μαζί με τις ευχές που ήταν τυπωμένες πάνω στο κουτί με τα γλυκά, μια δωρεά του κ. Στέργου Μαυρουδή και της επιχείρησης του “koukida”, δημιουργώντας έτσι μια πασχαλινή ατμόσφαιρα.

Αρωγός στο έργο μας στέκεται πάντα ο Όμιλος ΙΝΝΕR WHEEL Ρόδου, όπου προσέφερε για ακόμη μια φορά τρόφιμα για την παρασκευή του εορταστικού γεύματος.

Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε χρόνο με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης ήταν το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής , οι Πράκτορες ΟΠΑΠ Δωδεκανήσου και το Κολέγιο Ρόδου όπου συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, με τη συνδρομή των μελών τους και τα προσέφεραν απλόχερα για τις ανάγκες του συσσιτίου.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου κ. Θωμάς Σωτρίλλης, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και συγχαίρουν τους παραπάνω για τη συνεχή στήριξή τους στη Δομή Συσσιτίου.

Εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα με Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη.

 

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»