Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου, ημέρα Σάββατο, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωσή της.

Όσοι εκπρόσωποι σωματείων δεν μπορέσουν να είναι παρόντες δια ζώσης, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν από απόσταση μέσω πλατφόρμας, για να διασφαλιστεί η διαφάνεια και το αδιάβλητο των διαδικασιών.

Η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), με την από 19.04.2024 απόφασή του, καλεί τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το άρθρο 35 του καταστατικού της Ομοσπονδίας, σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί την 18.05.2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών (Λεωφ. Βασ. Όλγας 2, Ζάππειο).

Η Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και με ηλεκτρονικά μέσα (υβριδικά), διασφαλιζομένης της διαφάνειας και του αδιάβλητου των διαδικασιών και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

2. Τροποποίηση Καταστατικού για την προσαρμογή του στο άρθρο 11 του Ν. 2725/1999 περί Αθλητικών Ενώσεων και για τον καθορισμό των γεωγραφικών ορίων Αθλητικών Ενώσεων που περιλαμβάνουν σωματεία με έδρα σε περισσότερες από μια Περιφερειακές Ενότητες.

*Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί κατά τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο τόπο, την 19.05.2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00.

Καλούνται τα Σωματεία – Μέλη της ΕΦΟΑ να ορίσουν τους αντιπροσώπους – εκπροσώπους τους, τακτικούς και αναπληρωτές, στην Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Καταστατικό της ΕΦΟΑ και η κείμενη Νομοθεσία.

Οι εκπροσωπήσεις των Σωματείων-Μελών θα πρέπει να σταλούν προ πέντε (5) τουλάχιστον ημερών, δηλαδή μέχρι την 12.05.2024 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@efoa.gr και να περιέχουν απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ. εκάστου Σωματείου-Μέλους».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων