Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1291 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε προχθές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή αθλητών-αθλητριών από τα Δωδεκάνησα, σημειώνοντας επιτυχίες σε αρκετά αγωνίσματα.

Γι’ άλλη μια φορά ξεχώρισε η Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη του Ροδήλιου, καθώς… σάρωσε τα μετάλλια στις Νεανίδες με απίστευτες επιδόσεις.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα, έτσι όπως καταγράφηκαν από το “Cycling Journal”:

-Πρωταθλήτρια Όμνιουμ Κορασίδων αναδείχθηκε Ηρώ Μπούσδρα (Κωακός ΟΠ, 129β.) με δεύτερη την Ελένη Κασκάνη (ΠΓΣ Λάρισας, 128β.) και τρίτη τη Γεωργία Χουρδάκη (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, 123β.).

-Πρωταθλητής στο Όμνιουμ Παίδων ήταν ο Νίκος Γεωργουσάκης (ΠΟΧ Τάλως, 133β) με εντυπωσιακό αγώνα στους Πόντους και επικό comeback καθώς στο Σκρατς, το πρώτο αγώνισμα της ημέρας, είχε ακυρωθεί παίρνοντας την τελευταία θέση της κατάταξης.

Δεύτερος ο Σωτήρης Κουφός (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, 126β) και τρίτος ο Αναστάσιος Νόβας (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, 119β).

-Πρωταθλητής Όμνιουμ Εφήβων με κυριαρχική εμφάνιση ο Νίκος Μάνθος (ΠΓΣ Λάρισας, 179β)!

Ο Τιμόθεος Σιφουνιός (Κωακός ΟΠ, 129β) και ο Κωνσταντίνος Κούρος (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, 116β) κατέκτησαν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντιστοίχως.

-Η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, 153β.) αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Νεανίδες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Ασημένιο μετάλλιο πήρε η Μαρία Μακρυγιαννάκη (ΠΟΗ Κάστρο, 118β) και χάλκινο η Κέλλυ Σούλιου (ΠΓΣ Λάρισας, 115β).

-Ο ΠΣ Κρόνος Νίκαιας ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα στο Ομαδικό Πουρσουίτ Εφήβων με χρόνο 4:38.288 με τους Κωνσταντίνο Ντέρο, Μύρωνα Κονταξή, Κωνσταντίνο Μπερδεμπέ και Δημήτρη Κατάκη στη σύνθεσή της. Ασημένιο μετάλλιο για τον Ροδήλιο ΠΟ Ρόδου και χάλκινο για τον ΠΓΣ Λάρισας.

-Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ατομικό πουρσουίτ Κορασίδων άλλη μια Ροδίτισσα, η Βασιλική Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας). Ασημένιο μετάλλιο για την Ελένη Κασκάνη (ΠΓΣ Λάρισας) και χάλκινο για την Ηρώ Μπούσδρα (Κωακός ΟΠ).

-Στο Σπριντ Νεανίδων, Πρωταθλήτρια Ελλάδας ήταν η Δέσποινα Τουρλή (ΠΟ Πατρών), με δεύτερη τη Ραφαέλλα Δάκου (ΠΟΧ Τάλως) και τρίτη τη Μαρία Αντωνίου (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου).

-Στο Σκρατς Κορασίδων, Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Αθηνά Τσισμενάκη (ΠΟΧ Τάλως) με την Ηρώ Μπούσδρα (Κωακός ΟΠ) και τη Μαρία Στεφανάκη (Κωακός ΟΠ) να κατακτούν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντιστοίχως.

-Στο Σκρατς Παίδων, Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Αντώνης Γρηγοριάδης (Κωακός ΟΠ) με δεύτερο τον Χαρίλαο Λιαδή (Σπαρτιατικός) και τρίτο τον Σωτήρη Κουφό (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου).

-Πρωταθλητές Ελλάδας Εφήβων και Νεανίδων στο αγώνισμα των Πόντων, οι Νίκος Μανθος (ΠΓΣ Λάρισας) και Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου) αντίστοιχα.

Στους Εφήβους αργυρό μετάλλιο για τον Ανδρέα Καρνέζο (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου) και χάλκινο για τον Αλέξανδρο Πολυδερόπουλο (ΠΟ Πατρών).

-Στα 500μ., ο Κωακός ΟΠ έκανε το 1-2 στην κατηγορία Παίδων με τους Αντώνη Γρηγοριάδη και Αριστοτέλη Καραγιάννη, ενώ ο Χαρίλαος Λιαδής του Σπαρτιατικού ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

-Στις Κορασίδες η Αθηνά Τσισμενάκη (ΠΟΧ Τάλως) κατέκτησε την 1η θέση, με τις Βασιλική Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας) και Αργυρώ Μπούσδρα (Κωακός ΟΠ) στη 2η και 3η θέση αντιστοίχως.

-Πρωταθλητές Ελλάδας στο Ατομικό Πουρσουίτ Εφήβων και Νεανίδων, ο Κωνσταντίνος Μπερδεμπές (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) και η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου).

Ασημένιο μετάλλιο στους Εφήβους κατέκτησε ο Ανδρέας Καρνέζος (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου) και χάλκινο ο Τιμόθεος Σιφουνιός (Κωακός ΟΠ).

Στις Νεανίδες, η Μαρία Μακρυγιαννάκη (ΠΟΗ Κάστρο) κατέκτησε τη 2η θέση και η Νίκη Φριντζίλα (ΑΕΚ Τρίπολης) την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

-Τα αποτελέσματα του ομαδικού σπριντ ήταν τα ακόλουθα:
Παίδες
1. Κωακός ΟΠ

2. ΑΕΚ Τρίπολης

3. ΠΣ Κρόνος Νίκαιας

Κορασίδες
1. Κωακός ΟΠ

2. ΠΟ Τρίπολης

3. ΠΓΣ Λάρισας

Έφηβοι
1. ΠΟΧ Τάλως

2. ΠΣ Κρόνος Νίκαιας

3. ΑΕΚ Τρίπολης

Νεάνιδες
1. ΠΟΧ Τάλως

2. Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου

3. ΠΓΣ Λάρισας

-Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Σπριντ Κορασίδων ήταν η Βασιλική Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας) με δεύτερη τη Μελίνα Έξαρχου (ΠΟ Τρίπολης) και τρίτη την Αθηνά Τσισμενάκη (ΠΟΧ Τάλως).

-Στους Παίδες, Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αριστοτέλης Καραγιάννης (Κωακός ΟΠ), με τον Αναστάσιο Γεωργανόπουλο (ΑΕΚ Τρίπολης) να κατακτά το αργυρό μετάλλιο και τον Γιάννη Κουρούνη (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) το χάλκινο.

-Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Elimination Κορασίδων η Γεωργία Χουρδάκη (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου) με δεύτερη την Ελένη Νικάνδρου (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου) και τρίτη τη Μαρίλια Φακάζη (Παναθηναϊκός)!

-Στις Νεανίδες στο συγκεκριμένο αγώνισμα, Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου), 2η ήταν η Κέλλυ Σούλιου (ΠΓΣ Λάρισας) και 3η η Ραφαέλλα Δάκου (ΠΟΧ Τάλως).

-Πρωταθλήτρια στο Σκρατς Νεανίδων ξανά η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη, με δεύτερη τη Δέσποινα Τουρλή (ΠΟ Πατρών) και τρίτη τη Νίκη Φριντζίλα (ΑΕΚ Τρίπολης).

-Στους Πόντους Κορασίδων, Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Αθηνά Τσισμενάκη (ΠΟΧ Τάλως) με δεύτερη την Ηρώ Μπούσδρα (Κωακός ΟΠ) και τρίτη τη Γεωργία Χουρδάκη (ΠΑΣ Άτλας).

-Τέλος, στο αγώνισμα που έκλεισε το πρόγραμμα του τριήμερου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πίστας Κ19-Κ17, τους Πόντους Παίδων, Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Νίκος Γεωργουσάκης (ΠΟΧ Τάλως), με δεύτερο τον Αντώνη Γρηγοριάδη (Κωακός ΟΠ) και τρίτο τον Άγγελο Φωτεινόπουλο (Παναθηναϊκός).

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων