Ξεκίνησε στον ΡΟΑ το “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites”

Ξεκίνησε στον ΡΟΑ το “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites”

Ξεκίνησε στον ΡΟΑ το “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 670 ΦΟΡΕΣ

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης φιλοξενεί, σε συνδιοργάνωση με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις του τένις, το τουρνουά “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 by The Ixian Grand & All Suites”. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ITF), ενισχύοντας έτσι την παγκόσμια αναγνώριση και το κύρος της.

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 7 και θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου, ενώ αναμένεται να φιλοξενήσει 180 αθλητές από 18 διαφορετικές χώρες. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τις συμμετοχές από τα προηγούμενα έτη. Η διοργάνωση του 2023 είχε αποσπάσει τη διάκριση της ITF για το επίπεδο της, καθώς και τα εγκωμιαστικά σχόλια των αθλητών που έλαβαν μέρος.

Το τουρνουά αυτό, πέρα από στιγμές διασκέδασης και συναρπαστικούς αγώνες, αποτελεί μία ευκαιρία για την προώθηση του τένις στην περιοχή, καθώς και για την προβολή του νησιού μας στους λάτρεις του αθλήματος παγκοσμίως.

Η συμμετοχή των αθλητών από Ελλάδα, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία και πολλές άλλες χώρες, ενισχύει την ποικιλομορφία και το επίπεδο του αθλητισμού που θα παρακολουθήσουν οι θεατές και οι φίλοι του τένις.

Μέσω ανακοίνωσής τους, οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς που κατέστησαν δυνατή την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού γεγονότος: το Ixian Grand & All Suites και την Babolat, καθώς και τον δήμο Ρόδου για την υποστήριξη του. Η εμπιστοσύνη τους, αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο