Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: Φιλικό στη μνήμη του Τριγένη

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: Φιλικό στη μνήμη του Τριγένη

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: Φιλικό στη μνήμη του Τριγένη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 496 ΦΟΡΕΣ

Δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη Τριγένη ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Διοργανώνει αύριο (4μ.μ.) φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αξέχαστου τερματοφύλακα, ο οποίος είχε αφήσει το στίγμα του και στους «κιτρινόμαυρους» της Μαλώνας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Φιλικό παιχνίδι μεταξύ επίλεκτης ομάδας του Αγίου Γεωργίου με παλαίμαχους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ενάντια στους Βετεράνους ποδοσφαιριστές Ρόδου- Διαγόρα θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο Μαλώνας, στη μνήμη του Παναγιώτη Τριγένη.

Κάθε χρόνο ο σύλλογος μας δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο Παναγιώτη που έφυγε από τη ζωή μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και φέτος το φιλικό αυτό θα γίνει με τη συμμετοχή των βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα που μας έκαναν την τιμή να αποδεχτούν την πρόσκληση.

Πρώτα θα γίνει τρισάγιο στη μνήμη του Παναγιώτη και έπειτα θα ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι, με τη συμμετοχή μεγάλων παικτών του παρελθόντος και ποδοσφαιριστών νυν και παλαιμάχων της ομάδας μας. Όποιος έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας κατά το παρελθόν και θέλει να συμμετάσχει, είναι ευπρόσδεκτος. "Παναγιώτη ζεις" όπως γράφει το πανό που σήκωσαν οι ποδοσφαιριστές μας πριν τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου το 1997 και θα ζει πάντα στις καρδιές όλων».

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο