Χωρίς πίεση και άγχος στην Πάτρα ο Διαγόρας

Χωρίς πίεση και άγχος στην Πάτρα ο Διαγόρας

Χωρίς πίεση και άγχος στην Πάτρα ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 521 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς πίεση και άγχος, ο Διαγόρας «δοκιμάζεται» σήμερα στις 4μ.μ. στην Πάτρα (Αγυιά) από την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της συνέχειας των play out. Η ομάδα του νησιού μας έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, οπότε το σημερινό παιχνίδι δεν παρουσιάζει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον γι’ αυτήν.

Αντίθετα με τους Πατρινούς βέβαια, που δεν έχουν «καθαρίσει» ακόμα με την υπόθεση της παραμονής. Οι «κυανέρυθροι» έχουν ζητήσει πάντως αυξημένα μέτρα προστασίας, κυρίως για τα όσα είχαν γίνει στον αγώνα της κανονικής περιόδου στη Ρόδο που είχαν οδηγήσει στη σύλληψη αρκετών οπαδών της Παναχαϊκής, που είχαν έρθει εκδρομή στο νησί μας.

Η Παναχαϊκή «καίγεται» λοιπόν για τους βαθμούς αλλά και από τη δική του πλευρά, ο Διαγόρας θέλει να κάνει το παιχνίδι του και ό,τι ήθελε προκύψει. Ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νικολή και Λεσάι που είναι τιμωρημένοι (τρεις κίτρινες κάρτες) καθώς και τον Αντεσίνα Γκάτα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Αντίθετα, επιστρέφει ο Παπατόλιος, ο οποίος εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί.

- Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κώστας Γιούργας του συνδέσμου Κέρκυρας. «Βοηθοί» του θα είναι, ο Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου) και ο Δημήτρης Σταυρόγλου (Αθηνών). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Γιάννης Ρούτσης (Κορίνθου) και παρατηρητής τους ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Διαβάστε ακόμη

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!