Σήμερα η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου

Σήμερα η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου

Σήμερα η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 622 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιείται σήμερα στις 12.30μ.μ στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τον 77ο τελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου, όπου και φέτος θα αγωνιστούν ο Ιάλυσος και ο ΑΕΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» του νησιού μας, διεκδικώντας το τρόπαιο αύριο στις 7μ.μ..

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των δύο ομάδων καθώς και της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Υπενθυμίζουμε τις λεπτομέρειες του τελικού, όπως αυτές είχαν ανακοινωθεί από την ΕΠΣΔ:
«Ο 77ος Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου και ώρα 19:00. Έπειτα από κλήρωση, γηπεδούχο σωματείο θα είναι ο “ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ” και φιλοξενούμενο σωματείο η “Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ”.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου Προπονητών, Αρχηγών και ενός Εκπροσώπου από κάθε ομάδα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10.05.2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΔ στις 12:30.
Γενική είσοδος εισιτηρίου τα 5€.

Οι φίλαθλοι των ομάδων θα καθίσουν στη σκεπαστή κερκίδα, πίσω από τον αντίστοιχο πάγκο της κάθε ομάδας, έπειτα από αίτημα και των δύο σωματείων.

Το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει η Διοργανώτρια στις δύο Ομάδες, στους Διαιτητές, στους Παρατηρητές Αγώνα και Διαιτησίας, την Επιτροπή Διαιτησίας και τους εκπροσώπους ΜΜΕ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10.05.2024, στις 19:30».

Διαβάστε ακόμη

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ