Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1393 ΦΟΡΕΣ

Αθώα κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 46χρονη μητέρα που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα επειδή στερούσε την επικοινωνία του παιδιού της από τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, η 46χρονη είχε καταδικαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για παραβίαση δικαστικής απόφασης κατ' εξακολούθηση, σε φυλάκιση ενός έτους και άσκησε έφεση δια της δικηγόρου της κας Σταματίας Φίλια, η οποία και εκδικάστηκε προχθές.

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, η συνήγορος της 46χρονης, προέβαλε τον αυτοτελή ισχυρισμό «περί απαραδέκτου της ποινικής δίωξης λόγω εκκρεμοδικίας, διότι για τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, που ήταν υποχρεωμένη η μητέρα να δώσει το παιδί στον πατέρα του, εκείνος είχε καταθέσει ταυτόχρονα για τις ίδιες ημερομηνίες πανομοιότυπες μηνύσεις, τόσο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όσο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, με αποτέλεσμα να ασκηθούν ποινικές διώξεις τόσο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου όσο και στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κω και η μητέρα του παιδιού να είναι κατηγορουμένη τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω για το ίδιο ακριβώς αδίκημα και για τα ίδια χρονικά διαστήματα.

Ο αυτοτελής ισχυρισμός της κας Φίλια, έγινε δεκτός και η ποινική δίωξη κηρύχθηκε εν μέρει απαράδεκτη λόγω εκκρεμοδικίας. Για τα υπόλοιπα χρονικά διαστήματα, η κατηγορουμένη κηρύχθηκε αθώα.
Προς υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό του πατέρα παραστάθηκε ο δικηγόρος κ. Νίκος Σκορδίλης.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός 7 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Ρόδο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 60χρονος που κολυμπούσε στην Ιξιά

Καταδικάστηκαν κατόπιν διαπραγμάτευσης 20χρονος Λιβανέζος και 22χρονος Σύριος

Δύο χρόνια με αναστολή για υπόθεση ρευματοκλοπής

Φυλάκιση 3 ετών σε 45χρονο που κατείχε 24 γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθη για άγρα πελατών

Έπαυσε η ποινική δίωξη σε δύο κατηγορούμενους για ναρκωτικά

Ελεύθεροι με όρους οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για ληστεία Σουηδού