Κ. Μητσοτάκης: Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία η αποχή

Κ. Μητσοτάκης: Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία η αποχή

Κ. Μητσοτάκης: Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία η αποχή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1279 ΦΟΡΕΣ

Μήνυμα κατά της αποχής από τις κάλπες, αλλά και κάλεσμα στους πολίτες να στείλουν μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα Σέρβια Κοζάνης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Δυτική Μακεδονία.

«Η αποχή είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τη δημοκρατία στις ευρωεκλογές» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική αναμέτρηση.

Υπογράμμισε δε τη σημασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης λέγοντας: «Το τι θα συμβεί στην Ευρώπη από τις 10 Ιουνίου και μετά έχει πολύ μεγάλη σημασία για το τι θα γίνει τελικά στην πατρίδα μας.

Άρα, το μήνυμα που θέλω να σας μεταφέρω είναι ότι αυτές οι Ευρωεκλογές δεν είναι μία αδιάφορη διαδικασία. Είναι μία διαδικασία στην οποία πρέπει να στείλουμε στην Ευρωβουλή τους καλύτερους.

Και, ναι, έχει μεγάλη σημασία για εμένα, ως πρωθυπουργός αλλά και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, να πηγαίνω στις Βρυξέλλες γνωρίζοντας ότι είμαι ο πρόεδρος του μεγαλύτερου κεντροδεξιού κόμματος όλης της Ε. Ευρώπης.

Μας δίνει πρόσθετη διαπραγματευτική δυνατότητα για να μπορούμε να διεκδικήσουμε την επόμενη πενταετία ακόμα περισσότερα από τις Βρυξέλλες».

Διαβάστε ακόμη

Τουρίστες περιμένουν λεωφορείο σε... στάση ανοιχτή με 40 βαθμούς

Πυροπροστασία και γραφειοκρατία

Πρόσκληση σε εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Σορωνής την Κυριακή

Συνάντηση της Μ.Τριανταφυλλοπούλου με την υφυπουργό Τουρισμού

Το 2023, το 21% του πληθυσμού της Ε.Ε. και το 26% της Ελλάδας ζούσε στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Μεγάλη γιορτή στην πλατεία Παστίδας

«Θρανία στο Αιγαίο» - Ένα υπέροχο περιοδικό γραμμένο από μαθητές των μικρών μας νησιών

Ακόμα περιμένουν το λεωφορείο...