Μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στ’ Αφάντου

Μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στ’ Αφάντου

Μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1273 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, ο Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Παναγιά Καθολική», πραγματοποίησε μια εξαιρετική μουσικοχορευτική εκδήλωση, γεμάτη κέφι, χορό και μουσική. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γήπεδο μπάσκετ του Αφάντου, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που απόλαυσε την υπέροχη αυτή βραδιά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν παιδιά του Συλλόγου, που παρουσίασαν ποικιλία παραδοσιακών χορών. Η σκηνή γέμισε με ζωντάνια και χρώματα, καθώς οι μικροί χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών καμάρωσαν την προσπάθεια και το ταλέντο τους, ενώ τα παιδιά απόλαυσαν τη συμμετοχή τους και τη χαρά του χορού. Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης ζωντανή μουσική, που συνόδευσε τους χορευτές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Ο Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Παναγιά Καθολική» συνεχίζει να στηρίζει την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά, προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την τέχνη του χορού. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια ακόμα απόδειξη της αφοσίωσης του Συλλόγου στη διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης.

Στην εκδήλωση επίσης τιμήθηκε από τον Σύλλογο ο βιολιντζής Εμμανουήλ Πετράς, 92 ετών, για την πολύτιμη προσφορά του στην παραδοσιακή μουσική. Με την αφοσίωση και το ταλέντο του, έχει συμβάλει καθοριστικά στη διατήρηση και διάδοση της μουσικής μας παράδοσης.

Επίσης, τιμήθηκε ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου, κ. Θοδωρής Ανδρουλάκης για τα 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς του στον Σύλλογο. Με το πάθος και τη διδασκαλία του, έχει εμπνεύσει και εκπαιδεύσει τα παιδιά, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η εκδήλωση αυτή υπενθύμισε σε όλους τη σημασία της παράδοσης και τη συμβολή των ατόμων, που με την αφοσίωση και το έργο τους κρατούν ζωντανή την πολιτιστική μας ταυτότητα.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Πάτερ Νεκτάριος, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Καραγιάννης, η αντιδήμαρχος Κατερίνα Καραγιάννη και η δημοτική σύμβουλος Μαριέττα Λόγγου.

Διαβάστε ακόμη

7ο Φεστιβάλ σχολικής οπτικοακουστικής/ κινηματογραφικής δημιουργίας 2024: Είκοσι οπτικοακουστικές μαθητικές δημιουργίες προβλήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο

Σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου οι παιδικές παραστάσεις "Ο μάγος του Οζ" και "Οι Δεινοσαυρούληδες"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Υψηλάντη-Πετρίδου

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στην Κρεμαστή | 15 & 16 Ιουνίου

Το έθιμο του Κλήδονα θα αναβιώσει στην Παστίδα

To Διεθνές Φεστιβάλ Ευρωπαϊκή Πολυφωνία θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά στο Παρίσι

Έκθεση Ζωγραφικής της Μ. Μαλτέζου-Κατσογριδάκη

«Τα ιπποτικά οικόσημα- σημασία, χρήση, αισθητική» - Ομιλία την Κυριακή στο Κατάλυμα της Αγγλίας