Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου προς Νίκο Ανδρουλάκη: «Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου προς Νίκο Ανδρουλάκη: «Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου προς Νίκο Ανδρουλάκη: «Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 795 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη στην περιοχή μας του  προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη, απέστειλε σήμερα η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ελπίζουμε ότι στην επικείμενη επίσκεψη του στη Ρόδο ο κ. Ανδρουλάκης θα κάνει ξεκάθαρο στους πολίτες ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, του οποίου είναι πρόεδρος, υπηρετεί σωστά το ρόλο του. Δηλαδή ότι αντιπολιτεύεται την ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ και τις πολιτικές της, οι οποίες έχουν γονατίσει την κοινωνία. Αντί αυτού μέχρι τώρα βλέπουμε να αναλώνει την αντιπολιτευτική του ρητορική κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που κερδίζει είναι η επιβεβαίωση της απώλειας ψυχραιμίας στην οποία έχει περιέλθει μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, Η πολυπόθητη για αυτούς δεύτερη θέση δεν κερδίζεται με ανυπόστατες κατηγορίες ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ούτε στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει καταθέσει πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα. Επιπροσθέτως είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που απευθύνθηκε στα μέλη του με άμεσα δημοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου να επιλέξουν τα άτομα που θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο. Με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε και η υποψήφια του Νοτίου Αιγαίου.

Τα προβλήματα των νησιών είναι κοινά κύριοι του ΠΑΣΟΚ, είτε ανήκουν στα Δωδεκάνησα, είτε στις Κυκλάδες και έτσι τα αντιμετωπίζαμε πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν για τα νησιά επί υπουργίας του αείμνηστου Νεκτάριου Σαντορινιού ήταν κοινές και δεν αποσκοπούσαν ποτέ στην ευημερία ενός μόνο συμπλέγματος. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε συλλογικά. Ανταποκριθείτε λοιπόν σωστά στον ρόλο σας. Ασκείστε αντιπολίτευση σε αυτούς που εδώ και 5 χρόνια λυμαίνονται την χώρα, αν φυσικά θέλετε να χαρακτηρίζεστε ως κόμμα της αντιπολίτευσης και όχι ως δεκανίκι της ΝΔ.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΕΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Διαβάστε ακόμη

ΔΑΣ ξενοδοχοϋπαλλήλων: Με απεργία και αποφασιστικότητα διασφάλισαν τα δικαιώματά τους

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Ρόδου

Καθοριστική η συμμετοχή των πολιτών στην προστασία της Caretta caretta!

Σύλλογος Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Ρόδου: Σκόπιμη η εξαθλίωση του δημοσίου συστήματος υγείας - Σταθείτε δίπλα μας

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου η 3η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής για το έτος 2024

Μία νέα πρωτοβουλία για το ρόλο της αυτοδιοίκησης στη διαχείριση του πολιτισμικού πλούτου της χώρας

Προσφορές στις Δομές του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας

Την επιστροφή ποσοστού του τοπικού παραγόμενου ΑΕΠ στον τόπο παραγωγής του πρότεινε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στη συνεδρίαση της ΚΕΕΕ