Στη Ρόδο ο Βασίλης Λεβέντης

Στη Ρόδο ο Βασίλης Λεβέντης

Στη Ρόδο ο Βασίλης Λεβέντης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 515 ΦΟΡΕΣ

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα αλλά και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα αλλά και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος βρέθηκε στη Ρόδο αυτές τις ημέρες, με αφορμή τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου «Ιωάννης Ζίγδης», το περασμένο Σάββατο στη Λίνδο. Καταρχάς, ο κ. Λεβέντης ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νησί της Ρόδου αλλά και για τον αείμνηστο Γιάννη Ζίγδη, αναφέρθηκε στον κίνδυνο, όπως είπε, μαζί με τις δημοτικές εκλογές να διεξαχθούν και βουλευτικές καθώς «η κατάσταση είναι τραγική»! Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, τα δύσκολα για τη χώρα δεν έχουν ξεπεραστεί αφού ο κίνδυνος της πτώχευσης εξακολουθεί να είναι ακόμα πολύ μεγάλος. «Έχουν βάλει την Ελλάδα κάτω και…της πίνουν το αίμα με καλαμάκι», είναι μία από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Λεβέντης για να περιγράψει την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Ο ίδιος, δηλώνει υπέρ των μέτρων, επισημαίνει ωστόσο ότι θα έπρεπε να επιβληθούν σε όσους έχουν εισόδημα πάνω από 2000 ευρώ μηνιαίως. Με σκληρά λόγια μίλησε για την πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, για τον οποίο είπε ότι «τα έβαλε με όλη την κοινωνία και όχι με τους έχοντες και κατέχοντες και εκεί αποτυγχάνει και θα καταρρεύσει»! Ο κ. Λεβέντης, μίλησε ακόμα για ένα κύμα έκρηξης που ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2008 όπου «η νεολαία τα έσπασε στην Αθήνα» και προέβλεψε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε έναν «εργασιακό Δεκέμβρη που δεν θα είναι μόνο στην Αθήνα αλλά θα εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα». Ο ίδιος, τέλος, κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί γιατί οι καταστάσεις είναι δύσκολες και, όπως είπε, χρειαζόμαστε κυβέρνηση προσωπικοτήτων το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο. Όσον αφορά, τέλος, στο πως θα κινηθούν στην περιοχή μας ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου, όπως είπε δεν θα κατεβάσουν ανεξάρτητο συνδυασμό αλλά θα επιδιώξουν συνεργασία με τη συμμετοχή συμβούλων, που πρόσκεινται στην Ένωση Κεντρώων, σε συνδυασμούς.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο