Ronda: Μια νέα εποχή ελληνικής εμπειρίας ξεκινά στη Ρόδο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2789 ΦΟΡΕΣ
Grand Opening: Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, στις 20:00
Το εμβληματικό Ronda επιστρέφει, φέρνοντας μαζί του μια νέα εποχή ελληνικής εμπειρίας, εκεί όπου η κουλτούρα, η γεύση και η απόλαυση συναντιούνται αρμονικά.
Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 20:00, ο ανανεωμένος χώρος του RONDA ανοίγει ξανά τις πόρτες του, αποκαλύπτοντας ένα concept που συνδυάζει τη γαστρονομία, τη μουσική και τη δημιουργική ενέργεια σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό.
Στο δημιουργικό κομμάτι, ο Αναστάσης Ζαφειράκης και ο Χρήστος Γρατσουνίδης μαζί με την ομάδα τους, ενώνουν έμπνευση και αισθητική, δίνοντας ζωή σε ένα σύγχρονο ελληνικό περιβάλλον που σέβεται την παράδοση και προτείνει έναν νέο τρόπο απόλαυσης: φυσικό, εκλεπτυσμένο, αλλά πάντα αυθεντικά ελληνικό.
Στην κουζίνα, ο Ex. Chef Μανώλης Πλατέλλας σε συνεργασία με την Head Chef, Κατερίνα Πολίτη, υπογράφουν ένα μενού που τιμά τη γνήσια ελληνική γεύση. Με σεβασμό στα αγνά υλικά του τόπου, την εποχικότητα και τις παραδοσιακές τεχνικές, δημιουργούν πιάτα απλά αλλά με ουσία, εκεί όπου το ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, τα φρέσκα και τα τοπικά προϊόντα πρωταγωνιστούν.
Η φιλοσοφία τους είναι ξεκάθαρη: η απλότητα είναι η απόλυτη πολυτέλεια.
Το Βar φέρει την υπογραφή του Παντελή Δανδίκη, ο οποίος δημιουργεί μια νέα σειρά κοκτέιλ εμπνευσμένη από τα αρώματα και τα χρώματα της Ελλάδας. Από τα δροσερά εσπεριδοειδή έως τα νησιώτικα βότανα, κάθε ποτό αφηγείται μια ιστορία ελληνικής φιλοξενίας, με σύγχρονο χαρακτήρα και λεπτές ισορροπίες.
Η βραδιά των εγκαινίων σηματοδοτεί μια συνάντηση γεύσης, μουσικής και πολιτισμού, ένα γεγονός που υπόσχεται να ανανεώσει τη γαστρονομική και ψυχαγωγική σκηνή της Ρόδου.

Ronda – Where Grεεk Culture meets Pleasure

Ακολουθήστε τη Ροδιακή στο Google News