Πλαφόν στα καύσιμα για αποφυγή αισχροκέρδιας

Πλαφόν στα καύσιμα για αποφυγή αισχροκέρδιας

Πλαφόν στα καύσιμα για αποφυγή αισχροκέρδιας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 363 ΦΟΡΕΣ

Στην επιβολή πλαφόν στα καύσιμα, με στόχο να αποφευχθούν αδικαιολόγητες ανατιμήσεις, με αφορμή την αυξημένη ζήτηση ενόψει των κινητοποιήσεων των βυτιοφορέων θα προχωρήσουν τα συναρμόδια υπουργεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οικονομικών

Στην επιβολή πλαφόν στα καύσιμα, με στόχο να αποφευχθούν αδικαιολόγητες ανατιμήσεις, με αφορμή την αυξημένη ζήτηση ενόψει των κινητοποιήσεων των βυτιοφορέων θα προχωρήσουν τα συναρμόδια υπουργεία.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σε συνεργασία με τα άλλα δύο υπουργεία - Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής - θα επιβληθεί ανώτατη τιμή πώλησης (πλαφόν) στα καύσιμα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπιστούν και να αποφευχθούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρήθηκαν την Κυριακή στα πρατήρια πώλησης καυσίμων.

«Οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου σε συνεργασία με τις αρμόδιες διευθύνσεις εμπορίου των Νομαρχιών θα είναι εντατικοί, σε καθημερινή βάση και σε όλη τη χώρα. Στους παραβάτες θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10