Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο Χρυσοχοΐδης

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο Χρυσοχοΐδης

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο Χρυσοχοΐδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 274 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού πραγματοποιεί ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μ. Χρυσοχοΐδης προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα των υποθέσεων που εξετάζει η επιτροπή και να ζητήσει τη συμβολή της στην προσπάθε

Επίσκεψη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού πραγματοποιεί ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μ. Χρυσοχοΐδης προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα των υποθέσεων που εξετάζει η επιτροπή και να ζητήσει τη συμβολή της στην προσπάθεια μείωσης των τιμών.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Κυριτσάκη να τον επισκεφθεί στο υπουργείο για να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της επιτροπής και η σημερινή συνάντηση θα έχει ως θέμα της ζητήματα που αφορούν στον έλεγχο της αγοράς την δυνατότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερης παρέμβασης της επιτροπής όταν διαπιστώνονται δυσλειτουργίες και την πάταξη των καρτέλ.

Υπενθυμίζεται ότι από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμόρφωση της νομοθεσίας για την αποτελεσματικότερη παρέμβαση στην αγορά της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10