Σκουπιδότοπος στις παρυφές της Ρόδου

Σκουπιδότοπος στις παρυφές της Ρόδου

Σκουπιδότοπος στις παρυφές της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1710 ΦΟΡΕΣ

Σε χώρο απόρριψης μπαζών και αδρανών υλικών έχουν μετατρέψει ασυνείδητοι τις τελευταίες μέρες, μια πανέμορφη περιοχή σε ένα μοναδικό τοπίο.

Σε σκουπιδότοπο και χώρο απόρριψης μπαζών και αδρανών υλικών έχουν μετατρέψει ασυνείδητοι τις τελευταίες μέρες, μια πανέμορφη περιοχή σε ένα μοναδικό τοπίο που βρίσκεται στις παρυφές της πόλεως Ρόδου. Σε μια από τις πλέον πανέμορφες περιοχές της πόλεως Ρόδου, από τον δρόμο της Ρόδου – Λίνδου (αντιπροσωπεία OPEL) μέχρι την περιοχή του συνοικισμού των Πολυτέκνων (Ρόδου – Καλλιθέας) άθλιοι έχουν αρχίσει να την μετατρέπουν αργά αλλά σταθερά σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Παρά τις προσπάθειες που κατά καιρούς έχουν γίνει τόσο από εθελοντικές ομάδες, όσο και από τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Ροδίων, οι απερίγραπτοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να ρίχνουν απορρίμματα κυρίως τις νυχτερινές ώρες δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις δημιουργίας μιας ανεξέλεγκτης χωματερής στα όρια της πόλης μας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού οι απορρίψεις μπαζών, άχρηστων υλικών και σκουπιδιών που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για το περιβάλλον και τον άνθρωπο (πλάκες από αμίαντο κλπ) ολοένα και αυξάνεται. Σύμφωνα με εκτιμήσεις κατοίκων της περιοχής, οι απορρίψεις αυτές, με μπάζα γίνονται κυρίως τις νυχτερινές ώρες καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος αλλά ούτε και κυκλοφορία αυτοκινήτων από τον συγκεκριμένο δρόμο. Οι κάτοικοι της πανέμορφης αυτής περιοχής, κάνουν λόγο για ασύδοτες καταστάσεις και ανεξέλεγκτες που αν συνεχιστούν με αυτό τον ρυθμό τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλη η περιοχή θα γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος, που δεν θα είναι εφικτό να καθαριστεί εκ νέου.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών