Έλεγχοι του ΣΔΟΕ στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης

Έλεγχοι του ΣΔΟΕ στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης

Έλεγχοι του ΣΔΟΕ στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα τα οικονομικά του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης. Kλιμάκιο του ΣΔΟΕ από το Ηράκλειο βρέθηκε πριν από δέκα ημέρες στα Χανιά για να ελέγξει τα έσοδα και τις εισφορές προς το Μουσείο το οπ

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα τα οικονομικά του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης. Kλιμάκιο του ΣΔΟΕ από το Ηράκλειο βρέθηκε πριν από δέκα ημέρες στα Χανιά για να ελέγξει τα έσοδα και τις εισφορές προς το Μουσείο το οποίο λειτουργεί ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Την διενέργεια των ελέγχων επιβεβαίωσε σήμερα, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου αρχιπλοίαρχος ε.ε Μανώλης Πετράκης.

Όπως είπε, "όντος την περασμένη βδομάδα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ήρθε για έλεγχο , βρήκε κάποιες παρατηρήσεις τι οποίες περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα ελέγχου από το Ηράκλειο. Εμείς βέβαια τους εξηγήσαμε τι ακριβώς έχει συμβεί και παράλληλα εμείς είμαστε επί καθημερινής βάσης στην οικονομική εφορία προκειμένου να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα που εμείς εισπράξαμε χωρίς να γνωρίζουμε"

Αναφερόμενος στο θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά και τους ελέγχους του ΣΔΟΕ ο κ Πετράκης, υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη μια πολεμική σε βάρος της νεοεκλεγείσας διοίκησης.

"Από την μέρα που εμείς αναλάβαμε έχει δημιουργηθεί ένας παράξενος πόλεμος που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνει καλό στο μουσείο, δεν κάνει καλό στο ναυτικό, δεν κάνει καλό στην πόλη μας . Θέλω να προσθέσω ότι λόγω χαρακτήρος δικού μου και όχι μόνο, εγώ θα προχωρήσω, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί και να ξέρετε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα". Το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ , αναμένεται να εκδοθεί στο μέσα στης επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10