ʼλλαξε ονομασία ο ιστορικός σύλλογος της Ιαλυσού και πλέον δεν ονομάζεται ΓΑΣ αλλά ΠΑΟ. Τα περισσότερα πρόσωπα που ήθελαν να προσφέρουν στο μπάσκετ και είχαν ασχοληθεί με τα δρώμενα του ΓΑΣ έχουν κάνει την επιλογή τους να συνεχίσουν στον ΠΑΟ και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου προς τους γονείς αναφέρει: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του νέου Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου (ΠΑΟ) Ιάλυσος. Ο νέος Όμιλος είναι η συνέχεια του Ιστορικού συλλόγου ΓΑΣ Ιάλυσος.

Σκοπός του πολιτιστικού τμήματος του Ομίλου είναι η προστασία και ο σεβασμός των ανθρώπινων αξιών και των πολιτιστικών στοιχείων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των λαών, όπως η διάσωση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων μας.

Βασικός, δε, στόχος του αθλητικού τμήματος καλαθοσφαίρισης είναι η διάδοση και η ανάπτυξη του αθλήματος με την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Στη φετινή προσπάθειά μας είμαστε οργανωμένοι διοικητικά κάτω από τη στέγη της νέας μας ομάδας, στην οποία, με την προσθήκη των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης, συμμετέχουν περί τα 270 παιδιά (αγόρια – κορίτσια) από τα οποία εξήντα δύο σε αγωνιστικού επιπέδου τμήματα και διακόσια οχτώ σε τμήματα υποδομών.

Σημαντικός αρωγός για τη μέχρι τώρα προσπάθειά μας είναι οι χορηγοί, καθώς και η δική σας συμβολή, υποστήριξη και συμπαράσταση, πράγμα για το οποίο και σας ευχαριστούμε.

Από το νέο έτος, για κάθε παιδί που συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής, θα καταβάλλεται το ποσό των 10 Ευρώ μηνιαίως για την οικονομική στήριξη του Ομίλου μας.

Παρακαλούμε τους γονείς που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του νέου Ομίλου (ετήσια συνδρομή 20 Ευρώ), να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπευθύνους του διοικητικού συμβουλίου.

Με αυτόν τον τρόπο, ευελπιστούμε ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη του Ομίλου και ειδικότερα των δραστηριοτήτων του αναφορικά με τα παιδιά μας.

Με την ευκαιρία των εορτών, το ΔΣ του Ομίλου αποφάσισε να προσφέρει ένα δωράκι στα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες των τμημάτων υποδομών, θέλοντας έτσι να σας ευχαριστήσουμε και να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες».

Με αφορμή την ίδρυση του ΠΑΟ Ιάλυσος, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο Μιχάλης Παπαγούρας. Αναλυτικά η σύνθεση του ΔΣ:

Πρόεδρος: Παπαγούρας Μιχαήλ
Αντιπρόεδρος: Ντεβρής Σελήμ
Γραμματέας: Χατζηκαλημέρης Γιώργος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Χατζηκαλημέρης Νίκος
Ταμίας: Στεργάκης Στέργος
Γενικός Αρχηγός: Γερμανός Γεράσιμος
Έφορος Καλαθοσφαίρισης: Καλενδέρης Χρήστος
Αναπληρωματικά Μέλη: Προβατάς Κωνσταντίνος, Μαχτής Νικόλαος, Αναστασάκης Νίκος.