Δήλωση Πότσου για τις δημαιρεσίες

Δήλωση Πότσου για τις δημαιρεσίες

Δήλωση Πότσου για τις δημαιρεσίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 337 ΦΟΡΕΣ

Επανέλαβε, για ακόμα μία φορά, την πάγια θέση που έχει εκφράσει η παράταξή του, δηλαδή ότι το σημαντικό είναι η πολιτική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η νέα Δημοτική Αρχή.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαδικασία των δημαιρεσιών της περασμένης Κυριακής και γενικότερα στη συγκρότηση των κορυφαίων οργάνων του ενιαίου Δήμου της Ρόδου, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, κ. Τάκης Πότσος, επανέλαβε, για ακόμα μία φορά, την πάγια θέση που έχει εκφράσει η παράταξή του, δηλαδή ότι το σημαντικό είναι η πολιτική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η νέα Δημοτική Αρχή. Δήλωσε, συγκεκριμένα: «Για μας, ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων στο Δήμο, δεν έχει τόσο μεγάλη ουσία και αξία, για εμάς, αυτό το οποίο προέχει και ενημερώσαμε τον κόσμο προεκλογικά, είναι το ποια πολιτική κατεύθυνση και προς όφελος ποιων θα λειτουργήσει ο ίδιος ο Δήμος, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται σε ποια θέση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, ο ίδιος ο "Καλλικράτης", σαν θεσμός, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί, κινείται σε αντιλαϊκό επίπεδο-είναι κάτι το οποίο θα το δούμε το επόμενο διάστημα, εμείς είμαστε σίγουροι γι’ αυτό. Μάλιστα, χθες (σ.σ. προχθές), τα ΜΜΕ, οι εφημερίδες δηλαδή του νησιού μας, είχαν αναφορά και για τα προβλήματα στο ίδιο το νοσοκομείο και καλούσαν το Δήμο και τους φορείς να πάρει θέση για την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων. Έχουν μετατοπιστεί μία σειρά από αρμοδιότητες στο νέο Δήμο, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, όλα αυτά, θα κινηθούν προς καθαρή ιδιωτικοποίηση, αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι ο ίδιος ο λαός να μπορέσει να πάρει τη δική του μοίρα και την τύχη του στα χέρια του, να αγωνιστεί μαζί μας και να διεκδικήσει αυτό που πραγματικά πρέπει να διεκδικήσει. Δηλαδή, και τη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία αλλά, βασικό ζητούμενο, είναι να μη βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος, είναι η ίδια η εξουσία, η εξουσία της εργατικής τάξης».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο