Γραμματέας Νοτίου Αιγαίου ο Πουλιού

Γραμματέας Νοτίου Αιγαίου ο Πουλιού

Γραμματέας Νοτίου Αιγαίου ο Πουλιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 637 ΦΟΡΕΣ

Με απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, που αναγνωρίζει τις προσπάθειες και το έργο του πολιτευτή του κόμματος στα Δωδεκάνησα.

Σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει όσο το δυνατό περισσότερα στελέχη στην προσπάθεια που θα κάνει το επόμενο διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, ο Αντώνης Σαμαράς όρισε χθες και γραμματείς περιφερειακών οργανώσεων. Πρόκειται για ένα νέο όργανο που δημιουργήθηκε μετά τη διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. Στην ουσία, δόθηκαν αρμοδιότητες σε 13 στελέχη να ελέγχουν το έργο που γίνεται στις περιφέρειες της χώρας αλλά και να προχωρούν στην κατάθεση προτάσεων. Μεταξύ αυτών διακρίνουμε τους πρώην βουλευτές Κώστα Μπαντουβά, Χρήστο Φώλια, Σπήλιο Λιβανό και Χριστιάννα Καλογήρου, τον τέως δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον πολιτευτή Δωδεκανήσου Νίκο Πουλιού, μια επιλογή - έκπληξη που δημιουργεί νέα δεδομένα σε μια περιφέρεια όπου παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει από τα μεγαλύτερα ποσοστά του. Γιατί ομολογουμένως ο Νίκος Πουλιού με την εργατικότητα και τις γνώσεις του έχει να προσφέρει πολλά στο κόμμα της Ν.Δ. στη Δωδεκάνησο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο