Συνάντηση με Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας

Συνάντηση με Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας

Συνάντηση με Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 411 ΦΟΡΕΣ

Τον πρόεδρο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας Οδυσσέα Μαργέτο δέχθηκε χθες το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.

Τον πρόεδρο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας Οδυσσέα Μαργέτο δέχθηκε χθες το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, επιβεβαιώνοντας τη σχέση συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια. Τον κ. Μαργέτο συνόδευαν οι Γιώργος Κοντώσης, πρόεδρος της Εναέριας Κυκλοφορίας Ρόδου, Γιάννης Σταυλάς, εκπρόσωπος των ελεγκτών Ρόδου, Δημήτρης Χαλίκος, μέλος του Δ.Σ και Δημήτρης Δανιηλίδης διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως και διάφορα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του αεροδρομίου της Ρόδου. Προτάθηκε μάλιστα, η πραγματοποίηση ημερίδας, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, με τη συμμετοχή όλων των τοπικών παραγόντων και της Ένωσης, για να ιεραρχηθούν και να κωδικοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που επιβάλλεται να γίνουν έγκαιρα στις εγκαταστάσεις του αερολιμένα Ρόδου, ώστε να μην επαναληφθούν καταστάσεις που δεν συνάδουν με την εικόνα της βασικής πύλης εισόδου – εξόδου ενός νησιού, κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο