Δηλώσεις Γάκη για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ

Δηλώσεις Γάκη για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ

Δηλώσεις Γάκη για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 750 ΦΟΡΕΣ

Σχετκά με την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΡ και τις άνισες και άδικες χρεώσεις που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν οι δημότες, ιδιαίτερα της Ιαλυσού.

Σχετκά με την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΡ και τις άνισες και άδικες χρεώσεις που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν οι δημότες, ιδιαίτερα της Ιαλυσού, ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Γάκης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, έκανε την εξής δήλωση: «Μάταια αναζητούσαμε στις τελευταίες διαδοχικές συνεντεύξεις τύπου του Δημάρχου δύο λόγια για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η ΔΕΥΑΡ. Μάταια αναζητούσαμε μια δέσμευση ότι οι τιμολογήσεις για την ύδρευση και την αποχέτευση που θα πραγματοποιηθούν από 1-1-2011, αρχή της λειτουργίας του νέου δήμου, με βάση νέο ενιαίο τιμολόγιο. Μάταια αναζητούσαμε μια δέσμευση ότι οι πολίτες Ιαλυσού δεν θα επιβαρύνονται πλέον με τις αδικίες και τις άνισες χρεώσεις που η προηγούμενη δημοτική αρχής της Ιαλυσού και της ΔΕΥΑ Ιαλυσού τους επέβαλαν. Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή ο κύριος Δήμαρχος δεν ενημερώνεται από τα ΜΜΕ και οι σύμβουλοί του δεν τον πληροφόρησαν για την ανοικτή επιστολή μας στις 14 Μαρτίου, που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ, ή θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει δηλώσεις με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΕΥΑΡ, ή, το χειρότερο ότι ο κύριος Δήμαρχος επιδεικνύει αδιαφορία ή -μήπως αδυναμία- αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων της κοινωνίας. Ως κάτοικος της Ιαλυσού και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, δηλώνω ότι δεν θα πληρώσω τον τρέχοντα λογαριασμό γιατί περιέχει κατανάλωση που πραγματοποιήθηκε μετά την 1-1-2011».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο