Του αφαίρεσαν την επιμέλεια... σκυλιών!

Του αφαίρεσαν την επιμέλεια... σκυλιών!

Του αφαίρεσαν την επιμέλεια... σκυλιών!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 874 ΦΟΡΕΣ

Με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκαν από ημεδαπό κάτοικο Ρόδου τα δύο του σκυλιά, τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη φροντίδα.

Με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκαν από ημεδαπό κάτοικο Ρόδου τα δύο του σκυλιά, τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη φροντίδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου όταν ο ιδιοκτήτης πήρε το ένα από τα δύο σκυλιά σε κτηνιατρείο ζητώντας να του παρασχεθούν οι απαραίτητες φροντίδες καθώς όπως ισχυρίστηκε «το είχε χτυπήσει αυτοκίνητο». Η γιατρός όμως από την εξέταση που έκανε στο ζώο, διαπίστωσε ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόταν οφειλόταν προφανώς στον ιδιοκτήτη του με αποτέλεσμα να μην δεχτεί να επιστρέψει το σκυλί, ενώ παράλληλα έγινε και σχετική αναφορά από άλλο άτομο στην Εισαγγελία Ρόδου αλλά και στη Φιλοζωική. Χθες με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, εκπρόσωπος της Φιλοζωικής μαζί με τη δικηγόρο κ. Κάνδια Πολυχρόνη και συνοδεία αστυνομικών, μετέβησαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν και το δεύτερο σκυλί. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που με εισαγγελική εντολή αφαιρείται ζώο από τον ιδιοκτήτη του στην περιοχή μας.

Διαβάστε ακόμη

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Απαιτούνται άμεσες λύσεις για την υποστελέχωση του Παραρτήματος Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου

Π. Κατσιδώνης: Δεν πρέπει να κλείσουν τα καταστήματα της Νέας Αγοράς

Συζητήθηκαν οι αναιρέσεις για τις εκλογές στον δήμο Ρόδου

Στους 43 βαθμούς έφτασε το θερμόμετρο στη Λίνδο!

Σε σύνταξη νέου καταστατικού οδεύει σύντομα ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους θα πραγματοποιήσουν οι δικηγόροι της Ρόδου τη Δευτέρα

Τον οδικό χάρτη ανάπτυξης του δήμου Ρόδου παρουσίασε ο Βάιος Καλοπήτας

Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου