Μυτιλήνη: Αλβανοί μετανάστες έγιναν εθελοντές κηπουροί

Μυτιλήνη: Αλβανοί μετανάστες έγιναν εθελοντές κηπουροί

Μυτιλήνη: Αλβανοί μετανάστες έγιναν εθελοντές κηπουροί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 410 ΦΟΡΕΣ

Εθελοντική καθαριότητα και κλάδεμα όλων των καλλωπιστικών δέντρων σε δημόσιους χώρους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, σε όλη την παραλία και την τουριστική περιοχή της Νυφίδας Πολιχνίτου, από 30 αλβανικής υπηκοότητας κατοίκους της περιοχής.

Εθελοντική καθαριότητα και κλάδεμα όλων των καλλωπιστικών δέντρων σε δημόσιους χώρους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, σε όλη την παραλία και την τουριστική περιοχή της Νυφίδας Πολιχνίτου, από 30 αλβανικής υπηκοότητας κατοίκους της περιοχής, μέλη τού υπό σύσταση συλλόγου Αλβανών οικονομικών μεταναστών της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου Λέσβου.

Το μεσημέρι, τους εθελοντές επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ο οποίος τους προσέφερε αναψυκτικά και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους.

Ο πρόεδρος του υπό σύσταση συλλόγου ευχαρίστησε το δήμαρχο και τόνισε ότι τα μέλη του συλλόγου τους προθυμοποιούνται να καθαρίσουν και να κλαδέψουν εθελοντικά τα καλλωπιστικά δέντρα σε όλες τις ακτές και τους δημόσιους χώρους του τέως Δήμου Πολιχνίτου.

Ο Δήμος Λέσβου θεωρώντας την πρωτοποριακή πρωτοβουλία των μεταναστών στην περιοχή παράδειγμα προς μίμηση θα διοργανώσει προς τιμήν τους την ημέρα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, πολιούχου του Πολιχνίτου, επίσημη συνεστίαση στα μέλη του συλλόγου και τις οικογένειές τους και διανομή δώρων προς τα παιδιά τους.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά