Ενόχληση Χριστόφια για την τακτική της Αγκυρας

Ενόχληση Χριστόφια για την τακτική της Αγκυρας

Ενόχληση Χριστόφια για την τακτική της Αγκυρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Τη λύπη και τη δυσφορία του προέδρου Χριστόφια για τις συνεχείς διαστρεβλώσεις, στις οποίες προβαίνει τόσο η τουρκοκυπριακή ηγεσία όσο και η Τουρκία περί δήθεν κωλυσιεργίας της ελληνοκυπριακής πλευράς, εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπ

Τη λύπη και τη δυσφορία του προέδρου Χριστόφια για τις συνεχείς διαστρεβλώσεις, στις οποίες προβαίνει τόσο η τουρκοκυπριακή ηγεσία όσο και η Τουρκία περί δήθεν κωλυσιεργίας της ελληνοκυπριακής πλευράς, εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά εργάζεται εντατικά για επίτευξη προόδου στις συνομιλίες.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι «καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει η αναφορά ότι περί δήθεν άρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας για συνάντηση των δύο ηγετών ένεκα των γιορτών του Πάσχα», προσθέτοντας ότι «θέμα συνάντησης των ηγετών αυτή τη βδομάδα δεν ηγέρθη από κανένα».

Διευκρινίζει ότι «αναφορά για συνάντηση έγινε για την ερχόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξουσιοδότησε το σύμβουλό του κ. Ιακώβου να μεταφέρει στα Ηνωμένα Έθνη την αποδοχή της ελληνοκυπριακής πλευράς για την πραγματοποίηση συνάντησης των ηγετών στη συγκεκριμένη ημέρα».

Είναι κρίμα, αναφέρει ο κ. Στεφάνου, «ο κ. Έρογλου να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις θρησκευτικές γιορτές για να εγείρει θέμα περί δήθεν κωλυσιεργίας", προσθέτοντας ότι "είναι λυπηρό για ένα ηγέτη να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο. Ο κ. Έρογλου θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να σέβεται το συνομιλητή του».

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά