Σαφής η τουρκική προκλητικότητα

Σαφής η τουρκική προκλητικότητα

Σαφής η τουρκική προκλητικότητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 687 ΦΟΡΕΣ

Δήλωση του υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής ʼμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, Μαργαρίτη Τζίμα.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής ʼμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ούτε τις ʼγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας σέβονται οι γείτονές μας, οι Τούρκοι. Και πάλι επέλεξαν να αμφισβητήσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος με τη γνωστή μέθοδο των παραβάσεων και παραβιάσεων. Δύο σχηματισμοί αεροσκαφών της τουρκικής Αεροπορίας με 14 μαχητικά πραγματοποίησαν σήμερα 2 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Από τα 14 μαχητικά τα 6 έφεραν οπλισμό, ενώ η τουρκική δραστηριότητα εξελίχθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Είναι πλέον σαφές πως την τουρκική προκλητικότητα δεν τη σταματάει ούτε η μυστική διπλωματία του κ. Παπανδρέου, αλλά ούτε και η τελευταία επίσκεψη στην Τουρκία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Πάγκαλου με τα γνωστά της αποτελέσματα. Ο ελληνικός λαός δικαιούται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μια σθεναρή αντίδραση στην τουρκική προκλητικότητα, σε όλα τα διπλωματικά πεδία».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο