Νέα δεκαήμερη απεργία στα ΕΛΠΕ από την ερχόμενη Παρασκευή

Νέα δεκαήμερη απεργία στα ΕΛΠΕ από την ερχόμενη Παρασκευή

Νέα δεκαήμερη απεργία στα ΕΛΠΕ από την ερχόμενη Παρασκευή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 323 ΦΟΡΕΣ

Νέα δεκαήμερη απεργία από την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαίου, ως τις 16 Μαίου, αποφάσισε το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, δεν κατέληξαν μέχρι στι

Νέα δεκαήμερη απεργία από την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαίου, ως τις 16 Μαίου, αποφάσισε το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, δεν κατέληξαν μέχρι στιγμής σε συμφωνία.

Προηγήθηκαν επτά γύροι διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, από την ολοκλήρωση της προηγούμενης δεκαήμερης απεργίας, χωρίς αποτέλεσμα. Βασικές θέσεις της διοίκησης είναι η αύξηση των ωρών εργασίας σε 40 την εβδομάδα, η σύνδεση των επιπλέον αμοιβών με την παραγωγικότητα, η κατάργηση επιδομάτων, κ.α.

Στο μεταξύ, η μέση τιμή της αμόλυβδης παρουσίασε σήμερα νέα, οριακή αύξηση, στο 1,717 ευρώ το λίτρο από 1,716 χθες. Σε δέκα νομούς της χώρας η μέση τιμή υπερβαίνει το 1,75 ευρώ (Ευρυτανία, Ηράκλειο, Χανιά, Κυκλάδες, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Ρέθυμνο, Λασίθι, Κεφαλονιά). Η υψηλότερη τιμή είναι 1,89 ευρώ, σε πρατήριο της Κεφαλονιάς και η ελάχιστη 1,569 ευρώ, στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10