Η ευκαιρία των σκουπιδιών να γίνουν Τέχνη

Η ευκαιρία των σκουπιδιών να γίνουν Τέχνη

Η ευκαιρία των σκουπιδιών να γίνουν Τέχνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 397 ΦΟΡΕΣ

Δίνει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στα αντικείμενα που χαρακτηρίστηκαν απαξιωτικά σκουπίδια και είχαν πάρει το δρόμο για την χωματερή. Ο Τριαντάφυλλος Βαΐτσης, μηχανικός περιβάλλοντος στο επάγγελμα, εδώ και δύο χρόνια μετατρέπει τα σκουπίδια σε «σκουπιδοέργα

Δίνει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στα αντικείμενα που χαρακτηρίστηκαν απαξιωτικά σκουπίδια και είχαν πάρει το δρόμο για την χωματερή. Ο Τριαντάφυλλος Βαΐτσης, μηχανικός περιβάλλοντος στο επάγγελμα, εδώ και δύο χρόνια μετατρέπει τα σκουπίδια σε «σκουπιδοέργα», όπως λέει ο ίδιος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Παλιά CD, εξάρτημα από χαλασμένη καφετιέρα, βύσμα εκτυπωτή, ρόδα ποδηλάτου, καπάκι από στυλό, σωληνάριο οδοντόπαστας, κομμάτια ύφασμα, μεταμορφώνονται σε ρομπότ, τσόπερ, κουκουβάγια, μηχανή τρένου, αγριόσκυλο, σκαντζόχοιρο, ενώ αγαπημένο υλικό, τόνισε χαριτολογώντας, είναι τα παλιά βίντεο, από τα εξαρτήματα των οποίων δημιούργησε, μεταξύ άλλων, μια εξωγήινη μορφή.

Έργα του θα εκθέσει, από τις 5 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στο στέκι του πολιτιστικού συλλόγου «Οι Βάτραχοι», στην οδό Πινδάρου.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!